San Francisco, California 31.12.2008

No niin nyt oli tullut palautetta seinälle. Vastauksia: Jari! Odotas vaan! Tarkkaile postiasi. Postinkantaja voi vinkkailla silmää sulle. 😉 Elina: nähtiin muutama ihan kohtuullinen Elvis, jopa ulkomuodoltaan ennen Vegasin vuosia. Leena: autot ei mahdu käsimatkatavaroihin, joten valitan, ei voi toimittaa. Mutta telkussa mainostetaan kyllä kaikkea muuta hauskaa, kuten sataa eri merkkistä laihdutuspilleria tai jumppavälinettä. Lisäksi erilaisia vakuutuksia myydään ihan sikana. Vakuuta auto, sisko, lapset, vaimo, jalat, naapuri, talo, rullalauta, lemmikkieläin,…

Tosiaan lähdettiin maanantaina Vegasista. Käytiin viela sunnuntai-iltana katsomassa suurten hotellien edustaesitykset. Eli niillä on tapana esittää joku show siellä edustalla. Meidän hotellilla eli Treasure Islandilla oli joku merirosvojuttu, missä keikisteli kaikenmaailman hutsakkeita vähissa vaatteissa. Ei ollut kauhean vakuuttava. Miragella oli sellainen tulivuoriteema eli erivärisiä lamppuja sytyttämällä ja vähän tulta puhaltelemalla saatiin vaikutelma pulppuavasta laavasta ja se oli jo ihan kiva. Mutta Bellagio oli ihan juttu erikseen. Siis se oli ihan loistava! Hotellin edustalla on sellainen pienen lammen kokoinen allas täynnä vettä ja sitten muutama sata vesisuutinta loiskii vettä musiikin tahtiin ja ihan hemmetin korkealle vielä. Se oli kylla yliveto. Kuvia seuraa…

Suihkulähde-esitys, hotelli Bellaggio

Sunnuntaina, kun käveltiin, niin osasimme jo kaivata kadunkulmien latinomiehiä, jotka jakelivat sellaisia provosoivia keräilykortteja: naisten kuvia (naisilla parhaat osat kohti kameraa). Lauantaina niit kuvia jaeltiin joka kadunkulmassa, mutta sunnuntaina vain muutamassa. Huomautan tässä, etta Nevadassa prostituutio on laillista ja tarjontaa mainostettiin estoitta.

Maanantaina siis ruoskimme pikku hamstereitamme oikein urakalla. Lähdimme kohti San Franciscoa ja ajattelimme ajaa niin pitkälle kuin hyvältä tuntuu ja yöpyä jossain.

Erämaa on jäänyt taa ja Californian viljelyalueet alkavat
Viljelyalueella ollaan

Pimeän tullen saavuimme Fresnoon (joka oli täysin tuppukylä, keskusta oli hiljainen kuin huopatossutehdas joulun aikoihin) ja loysimme highway 99 varrelta Quality Inn hotellin. 65 taalaa yö, ei paha. Miinuspuolena huomasimme nukkumaan mennessä, etta huone oli ollut kylmillään ja lämmityslaite oli vähän sieltä päin. Se piti kyllä kämpän lämpinä, kun se kävi koko ajan, mutta heti kun se oli mielestään lämmittänyt tarpeeksi, niin alkoi peiton reunan yli oleileva nenä kylmettyä. Ja se peitto oli sellainen tosi ohut päiväpeite ja lakana. Niin se yö meni: T-paita päällä ja suihkuturbiinin äänenvoimakkuuden omaava lämmityslaite täysillä. Aamulla oli vähän sellainen olo kuin olis jyrällä ajettu yli ja nyt väsyttää, vaikka kello on täällä vasta 19.43.

Pääsimme kuitenkin San Franciscoon ja tämä kaupunki tuntuu todella mukavalta. Emme ilmeisesti paase Alcatraziin, mutta katsotaan mitä muuta saamme aikaiseksi. Hotellimme on loistavalla paikalla.

Palataan taas varmaan huomenissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s