San Francisco, California 1.1.2009

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Ja kiitokset tekstiviesteistä. Sen verran hyviä uutisia, etta Juhanin tukka, joka Fresnossa lepatti siellä hotellissa, on nyt laskeutunut. 🙂 Tänään Juhanista on kuoriutunut oikea shoppailuhirmu. Täällä on kyllä alet ja kaikkee… Onneksi löytyi matkailijakokoinen matkatavaravaaka. Eli sellainen vähän lompakkoa isompi. Ei tarvii lentokentällä enää jännittää ylipainon määrää – tietää jo hotellilla, etta kusessa ollaan.

Vesa aikoinaan ihmetteli mun haluani kerätä Starbucksin kahvikuppeja (monikansallinen ryäväriyritys, ym..). Mä ymmärrän nykyään täysin, miksi paikalliset ihmiset käy Starbucksissa. Jos ostat muualta kahvia, se on yleensä Nescafe pikakahvia ja sattui sellainenkin vahinko, etta sain kerran decaf eli kofeiiniton (ja se armoton päänsärky mikä siitä seurasi, ei meinannut mikään pillerimäärä riittää). Niin, niistä mukien keräilystä. Täällä on tosi vähissä kaupungeissa niitä omia nimikoituja mukeja. Ollaan saatu LAsta, San Diegosta, Fresnosta, Las Vegasista ja San Franciscosta. Kuvittelin, etta olis ollut omansa vaikka Hollywoodille tai jotain. Kaikista muista kaupungeista paitsi vikasta ollaan saatu jotain vanhempaa erää, mitä ei oikeastaan enää ole liikkeellä. Täytyy tulla vissiin muutaman vuoden päästä uudestaan. Samalla alueella Euroopassa meillä olisi noin 27 mukia.

Täällä alkaa uudenvuoden juhlinta 8 tunnin päästä eli ollaan vähän jäljessä.

Meidän hotelli täällä sijaitsee Fisherman’s Wharfilla eli tosi loistavalla paikalla. Ja viime yönä oli lämmintä eikä suiihkuturbiinimoottori huutanut vieressä 🙂 Tosin tänään on vähän kurkkukipua ja flunssan tynkää.

Olemme muutenkin ihastuneet tähän kaupunkiin. Ihan loistavat maisemat ja täällä on sellainen eurooppalainen fiilis, kun ratikatkin on roudattu Italiasta (niissä on seinissä vielä italiankieliset tekstitkin).

Huomenna, kun selvitään 🙂 lähdemme tutkimaan Muir metsää Golden Gaten toiselle puolelle.

Palataan!

Anne ja Juhani

PS. täällä ruoka-annoksetkin on kohtuullisen normaalikokoisia ja löytyy paljon salaattivaihtoehtoja seka low fat juttuja. Njami!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s