Vihti, Finland 7.1.2009

Hello taasen! Ollaan jo ehditty kotio ja sisäinen kello on vähän sekaisin.

Käytiin tosiaan maanantaina Disneylandissä ja se oli mainio juttu. Oli kiva katsella niitä satukyliä ym. Illalla löysimme mukavan italialaisen ravintolan ja söimme kohtuuannoksen, joka oli vielä maukaskin. Vielä illemmalla pakkasimme tuliaisia ja ostoksia laukkuihin ja huomasimme nopeasti, että oli lähdettävä matkalaukun ostoon.

Aamulla kävimme yhden ostarin läpi ja löysimme kohtuuhintaisen Victorinoxin käsimatkapakaasin. Alkuperäinen hinta oli 448 dollaria (jep!) ja alennettu hinta vajaat 80 dollaria. Eli kohtuu hyvä diili.

Ajelimme tiistaina Beverly Hillsissä ja Hollywoodissa. Siellä vois ihan asuakin!Ja sitten menimmekin kentälle. Ja odottelimme lähtöä (turvatarkatuksessa ei ollut kumihanskoja etusormi ojossa vielä nytkään, huumekoira nähtiin).

Koneessa oli tiivis tunnelma ja sain tuntumaa hieman suuren maailman tähteen, kun vieressäni istui vanhempi rouvashenkilö matkalla konsertoimaan Wieniin. Hän oli Estella Brown, joka oli 1969 eteenpäin Elviksen taustalaulaja. Hieman siinä juteltiin Elvis juttuja. :)Taustalaulajat kuulemma vieläkin esiintyvät lähemmäs 50 keikkaa vuodessa ympäri maailmaa. Estella oli vieraillut Suomessakin.

Lento Lontoosta Helsinkiin sujuikin jo väljemmissä merkeissä, kun kone ei ollut täynnä.

Kiva olla kotona!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s