Copenhagen, Denmark 9.4.2009

Terveiset Kööpenhaminasta!

Lensimme aamulla Helsingistä Finnairilla Kastrupin lentokentälle. Kentällä bongasimme heti Starbuck’s Cafen, josta lähti kyytiin kaksi lattea ja yksi Copenhagen keräilymuki.

Hyppäsimme junaan ja matka Köpiksen keskustaan kesti huimat 15 minuuttia. Se junareitti on sikäli mielenkiintoinen, että juna lähtee matkaan Ruotsista Göteborgista ja päätyy Tanskaan, Kööpenhaminan kautta Helsingöriin. Todettiin ettei tähän junaan kannata kännipäissään sammua ainakaan Helsingörissä, nimittäin seuraava herätys voi olla Göteborgissa Ruotsissa. Ja silloin voi jo täydellä syyllä kysellä: ”Mikä maa, mikä valuutta?” 🙂

Päästiin hotelliin jo etuajassa – netissä ilmoittivat, että kirjautuminen olis klo 16, mutta pääsimme sisään jo klo 10. Kiva kun ei tarvii raahata kamoja ympäri kaupunkia.

Hotellin sijainti on loistava! Tivoliin on pari-kolme kadunkulmaa ja rautatieasema on siinä puolivälissä.

Ulkona on loistava ilma. Aurinko paistaa ja lämpöä on n. 10 astetta. Muutama mies on tullut vastaan shortseihin pukeutuneena ja joillakin on vain T-paita päällä. Meille tuli vähän sellainen olo, että olemme ylipukeutuneita ja sen seurauksena vähän hikisiä. Olemme suunnitelleet tutkivamme muutaman linnan ja tietenkin Tivolin näiden neljän päivän aikana. Taidetaan käydä junalla Kronborgin linnassa lähellä Helsingöriä katsomassa vieläkö Hamletti pohtii olemistaan.

Palaamme asiaan! Oikein hyvää pääsiäisen aikaa kaikille 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s