Munich, Germany 14.7.2009

Tervehdys taas reissusta!

Aamulla oli herätys epäinhimmilliseen aikaan klo 04.00 vajaan kolmen tunnin unien jälkeen. Minä ja Juhani kävimme noutamassa kummipoikani Joonaksen mukaamme. Meinas käydä vanhanaikaisesti, kun huomasin kentällä, että minulla ei ole passia (yleensä Juhani ottaa minulle passin mukaan, kun ottaa omansa, mutta nyt Juhani unohti ottaa omansa, joten eipä ollut minullakaan. Juhanillahan on henkilöllisyystodistus, niin sillä ei ollut hätäpäivää – minulla on vain ajokortti, joka ei ole kelvollinen matkustusasiakirja). Onneksi Jami tuli apuun ja kävimme noutamassa puuttuvan passin. Vähän vaille 7 lenskarimme nokka suuntasi kohti Müncheniä. Luftwaffen miellyttävän matkan jälkeen laskeuduimme Karl Johan Straussin lentokentälle. Ja seuraavaksi olikin suunta kohti autovuokraamoa. Odoteltuamme kuljetusta puolisen tuntia, pääsimme oikean Fittibaldin kyytiin. Kuskin nopeus oli formulan luokkaa, mutta vaihtaminen ei ollut yhtä sulavaa. Onneksi oli turvavyöt! Autovuokraamo sijaitsi ainakin 10 km päässä kentältä. Odotuksemme autosta eivät olleet korkealla, mutta hymyilimme leveästi, kun saimme allemme Mercedes-Benz C180 sedan kompressorin. Mustan. Toinen vaihtoehto olisi ollut joku Ford, mutta kun olemme jo taivaspaikkamme lunastaneet, niin ei oikein iskenyt.

München vaikuttaa mukavalta kaupungilta. Käppäilimme kaupunkia ristiin rastiin saatuamme auton parkkiin. Täällä oli koko päivän hyvin hikinen ja lämmin ilma. Hotellimme oli valmis vastaanottamaan meidät vasta klo 15, joten meillä oli aikaa. Kävimme nauttimassa välipalan Pfälzer Residensweinstubenissa aivan keskustassa. Kanssaruokailijat olivat seniori-ikäisiä (mitä ihmettelimme kovasti), mutta Brraatwursti ja muusi olivat herkullisia ja edullisia. Olutta ei tosin tarjoiltu ollenkaaan, mikä tuntuu hieman omituiselta tässä oluen luvatussa maassa (jotain tekemistä asian kanssa voisi olla sillä, että kyseessä on viinitupa). Joonaksen uusi lempiruoka on muuten Brraaatwursti! 🙂

Löysimme hotellimmekin eli yövymme 2 yötä Stay at Münich huoneistohotelissa. Otettiin pienet päikkärit kaikki kolme epäinhimmillisen aikaisen herätyksen vastapainoksi. Äsken kävimme kaupassa hankkimassa vähän iltapalaa.

Huomiseen!

Anne ja Juhani ja Joonas

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s