Vihti 19.7.2009

Hello kotoapäin!

Heti korjaus tuohon lämpötilaan, kun lähdettiin Kirchbergistä: auton mittarin mukaan lämpöä oli + 6 astetta celsiusta. Oli muuten pikkasen kylmä, kun edellisenä päivänä oli ollut melkein 30 astetta. Kun ajelimme Kirchebergistä näimme itse, että vuorten laet hohtivat valkoisena juuri sataneesta lumesta.

Koko eilinen päivä oli sateinen ja kylmä. Kävimme matkalla Müncheniin Slyrsin viskitislaamolla. Ja jos joku ihmettelee, niin kyllä: myös Saksassa tehdään viskiä. Toiminta on aloitettu vasta muutama vuosi sitten, joten mitään vuosikertatavaraa ei vielä ole saatavissa, mutta se mitä maistoimme oli ihan kohtuullista. Tai siis minähän kastoin kielenpään aineeseen, kun olin kuskina, mutta Juhani joutui uhrautumaan ja juomaan kaksi annosta. Joonakselle tarjottiin talon puolesta kirsikkalimonaadia.

Saavuimme illalla lentokentän läheisyydessä sijaitsevaan hotelliin, kävimme mäkisellä syömässä ja painuimme pehkuihin.

Aamulla palautimme auton ja suuntasimme ensimmäiselle lennolle Münchenistä Frankfurtiin. Lähtömme oli myöhässä ja jännitimmekin ehdimmekö jatkolennollemme, mutta Frankfurtissa totesimme, että lentoa oli lykätty, kun joku muukin lento oli myöhässä, joten meille jäi ihan aikaakin. Syy siihen, että emme ottaneet suoraa lentoa Münchenistä Helsinkiin oli ne 900 euroa, jotka jokainen matkustaja olisi maksanut enemmän. Eli brutaalisti, säästimme 2700 euroa vaihtamalla konetta Frankfurtissa.

En ole Seppo Rädyn kanssa samaa mieltä, mielestäni Saksa ja Itävalta olivat hienoja paikkoja. Alppien maisemat olivat todella kauniit. Tirolilaiset talot kukin koristeltuine parvekkeineen olivat ihan kuin suoraan matkaoppaista. Tulemme taatusti vierailemaan toistekin alueella. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s