30.12.2010 Kohti pohjoista Saksan maalla

Olimme todellakin päätyneet rajalla olevalle camping alueelle: rajajoki virtasi vuolaana muutaman metrin päässä asuntoautostamme. Ja lunta oli maassa 15 cm.

Suuntasimme kohti Stuttgartia ja päätimme poiketa Outlet kaupungissa siinä välillä. Koko Metzingenin kaupunki oli yhtä suurta outlettiä. Tarjolla oli Calvin Klein, Hugo Boss, Swarovski, Timberland, Tommy Hilfiger, windsor, JOOP!, diesel, pierre gardin, Nike, Lacoste ja paljon muuta. Kiertelimme kauppoja ja pari mukavaa juttua tarttui mukaan. Juhani löysi Bossilta takin, neuleen ja kravatin ja minäkin löysin paidan jostain myymälästä ja Crocs myymälästä sandaalit. Huomattiin, että Stuttgartista tehdään sinne bussimatkoja (Stuttgartiin oli matkaa vajaa 40 km). Ja auto kohti moottoritietä…

Stuttgartissa etsimme Starbucksin ja ostimme mukin ja kahvit. Jatkoimme matkaa melkein samantien kohti seuraavaa yöpymispaikkaamme Heilbonnia.

Saavuimme Heilbonniin ja leirintäalueella lunta oli sen verran joka paikassa, että jouduimme jättämään auton keskelle kulkuväylää. Pääväylät oli putsattu lumesta, mutta autopaikoilla oli 30 cm tuoretta lunta.

Palaamme

Anne ja Juhani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s