31.12.2010 Heilbonnista Hannoveriin

Aamulla lähdettiin tarkistamaan Heilbronnin Starbucks, josko siellä olisi mukeja, mutta ei. Kahvit kumminkin saatiin ja käytiin netissä.

Matka jatkui koti Heidelbergiä, jossa kuulemma on jenkkien sotilastukikohta. Ei nähty sellaista. Kaupunki itsessään oli kaunis ja vanhoja taloja oli kaikkialla.

Meinasimme mennä kauppaan matkan varrella Giessenissä, mutta huomasimme kaikkien kauppojen olevan kiinni klo 14 alkaen. Ja kaikki ravintolat oli myös sulki. Ei pizzerian pizzeriaa eikä kebabin kebabbia ollut auki. Nada. Zit. Ingentingen. No, päätimme mennä motarin varrelle syöpöttelemään ravinteliin ja ihan hyvää ruokaa olikin. Juhani tilasi currywurstin ja lautaselle tömähti noin 50 cm pitkä makkara currysoossissa.

Currywurst mit Pommes

Minä tilasin feta salaatin ja en ihan jaksanut kaikkea syödä.

Saavuimme yöpymispaikkaamme Arnumer Seehen Hannoverin lähellä illansuusta. Meinasimme lähteä kaupungille katsomaan raketteja, mutta mukavuudenhalu voitti ja tyydyimme katselemaan raketteja camping aluella. Ja ihan riittävästi nähtiinkin. Raketit suhahteli, pommit paukkuivat ja kirkonkellot soivat keskiyön hetkellä. Ihan oli komea uudenvuodenvaihde  🙂

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Anne ja Juhani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s