4.-5.1.2011 Laivalla… ja kotiin

Saavuimme illalla (3.1.2011) laivalle, joka lähti klo 19.45, kun lastaus oli saatu suoritettua. Kävimme syömässä ja siirryimme unten maille täysinäisen vatsan viereen.

Seuraavana päivänä eli tiistaina oli vuorossa aamiainen, päikkärit, lounas, nettiä, päivällinen ja nukkumaan. Nettihän täällä on niin hidas, että aina kun kirjoittaa kirjaimen, niin näkee, kun laivan kyljestä lähtee soutuvene, joka vie kirjaimen bittejä maihin syötettäväksi valtakunnan verkkoon Ruotsissa.

Keskiviikkoaamuna saavuimme satamaan vähän ennen 7.00. Seuraavaksi vuorossa oli tankkaus, koska emme ihan luottaneet Saksasta tankatun diisselin talvenkestävyyteen. Ihanaa oli kuunnella YleXää 🙂

Suomessa lunta oli tullut tosi paljon ja olimme tyytyväisiä, että olimme huomanneet tilata pihan puhdistuksen etukäteen.

Mukava reissu oli. Asuntoautossa pystyy näköjään matkustamaan 2 viikkoa ihan mainiosti. Ajoimme yhteensä vähän yli 4000 km, mutta ei se tuntunut kovin rankalta. Ruokaa söimme aika usein autossa, joten ruokakustannukset olivat ihan kohtuulliset. Ranskan tietullit olivat vähän yli 100 euroa ja polttoaineeseen meni jonkin verran rahaa. Nettipaikkoja löytää näköjään ihan mukavasti, jotta pääsee tutkimaan maailman tapahtumat. Navigaattori on ehdoton lisävaruste varsinkin, jos poikkeaa isommilta teiltä pois.

Suosittelemme! 🙂

Palaamme taas matkailun puitteissa raportoimaan…

Anne ja Juhani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s