28.12.2011 Helsingistä Malagaan

Meiltä jäi kesäloma pitämättä viime kesänä eli siis siihen aikaan, kun muut yleensä sen pitää, niin piti lähteä etsimään kesää talvella. Katseltiin tossa alkusyksystä matkoja ja matkanjärjestäjien hinnaksi olisi tullut yli 4000 euroa kahdelta, joten otettiin ite selvää kaikesta ja nyt päästiin kahdeksi viikoksi reissuun hintaan 1070 euroa (sisältäen lennot, hotellin ja auton vuokran/ kahdelta hengeltä).

Aamulla oli herätys klo 4 ja sit kamat kantoon ja lentäkentälle. Norwegianin lento lähti klo 6, joten aikataulu oli kohtuu tiukka. Ja nukkumaanhan me tietenkin mentiin jo klo 00.30 eli hyvät yöunet oli takana, kun kello herätti 😉

Kentällä kaikki sujui jouhevasti. Norwegianilla on nykyään itsepalvelu check-in eli kaikki käyvät automaatilla kertomassa yhtiölle, että olemme tulossa. Sen jälkeen matkatavarat hihnalle ja kohti konetta.

Lento sujui hyvin. Otettiin pienet torkahdukset jossain välissä ja muuten lueskeltiin ja surffailtiin netissä, kun koneesta kerran löytyi toi Wi-Fi.

Malagaan laskeuduttiin ihan nätisti ja seuraavaksi olikin vuorossa autovuokraamon löytäminen. Kaikki sujui ok paitsi, että autovuokraamon pakkomyymä tankillinen bensaa Nissan Noteen maksoi 77 euroa (tolppahinta täällä 1,30 e/l).

Näkymä huoneistomme ikkunasta sisäpihalle

Lähdettiin kentältä kohti majapaikkaamme Torremolinoksen Carrefourin kautta. Ostettin aamiaistarpeet ja vähän ruokaa ja ihailtiin taas ihan vilpittömästi paikallista kalatiskiä. Liekö väsymyksellä osuutta asiaan, mutta ei heti löydetty tätä Club La Costa at Marina del Solia. Seikkailimme etsimässä jotain maamerkkiä paikalle, mutta kun osoitteeksi oli merkitty paikallinen moottoritie, niin emme osanneet heti yhdistää navia ja todellisuutta toisiinsa. Loppu hyvin, kaikki hyvin – löysimme paikan.

Tämä Club la Costa on kohtuulisen iso resort keskus eli täällä on apartementoksia ja ilmeisesti hotellikin. Uima-altaat on lämmitettyjä ja tuntui kyllä, että vieraista halutaan pitää huolta. Ilmeisesti tätä myydään aika paljon jenkeille, koska jenkkilippuja liehui salossa respan edessä.

Meidän huoneistossa on makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Käytössä on hella, jääkaappi, mikro, TV ja vaatteiden pesukone. Ja meillä on merinäköala 🙂

Kun saavuimme majapaikkaamme otimme tunnin nokoset alkaen klo 14 ja päättyen klo 17.30. Eikös se tee tunnin?

Näkymä parvekkeelta merelle

Lähdimme vielä illalla käymään Fuengirolassa Miramar kauppakeskuksessa tutkailemaasa tilannetta ja nautimme oikein hyvän iltapalan (ceasar salaattia kanalla). Ja illalla olikin sit nukkumatti vastassa väittäen meillä olevan vähän univelkaa hänelle, joten sammuimme kuin saunalyhdyt.

Palaamme asiaan…

Anne ja Juhani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s