31.12.2011 Fuengirola

Uuden vuoden aattona päätimme ottaa rennosti. Oleilimme hotlalla ja iltapäivällä päätimme lähteä kävelylle rantaan, jonne majapaikastamme on 5 minuutin kävelymatka. Alitimme moottoritien matalan alikulun kautta. Minä pääsin kävelemään melkein suorassa, mutta Juhani tuli perässä pää kenossa.

Käytävä moottoritien ali

Kävelimme rantahietikkoa pitkin pari kilometriä Fuengirolan keskustaan ja seurasimme pyhäpäivään valmistautuvan kaupungin askareita. Hietikolla ohitsemme pyyhälsi vanhempi mies ja hänen ohittaessaan meidät ehdin jo luulla, että ihan kellisillään juoksee hän, mutta tajusin kohta hänellä olevan puuterinväriset alkkarit.

Rantaleijona vauhdissa

Ihmiset ulkoiluttivat rannalla koiriaan ja pulahtipa joku melkein uimaankin. Rio Fuengirolan (eli Fuengirola joen) rannalla oli veneiden vuokrausta ja pingistä. Tosin nämä ihmiset eivät olleet soutamisesta välttämättä kuulleetkaan, koska käyttivät airoja kuin kanootin melaa 🙂

Katunäkymä Fuengirolassa

Lounaan jälkeen jatkoimme kävelylenkkiä pitkin sataman viertä kulkevaa bulevardia. Kun mittamme kävelylenkille oli täysi, hyppäsimme taksiin ja porhalsimme takaisin hotellille. Hintaa 10 min. matkalle tuli 13,50 e.

Illalla valvoimme niin myöhään, että saatiin vuosi täälläkin vaihdettua, mutta raketteja täällä ei juurikaan ammuttu. Näimme ehkä 10 rakettia ja ne oli niitä kaikista pienimpiä raketteja, joten aika nopeasti totesimme punkanpohjan kutsuvan.

Hyvää uutta vuotta kaikille! 😀

Anne ja Juhani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s