19.12.2012 Keskiviikko ja matkaan lähtö Turusta Tukholmaan

Olimme varanneet Silja Linelta kuljetuksen keskiviikko illaksi klo 20.15 Turusta Tukholmaan. Matkaan lähti me kaksi ja meidän asuntoauto. Meiltä jäi taas tänäkin vuonna tuo kesäloma pitämättä ja siksi odotimme tätä reissua kuin kuuta nousevaa. Juhani oli rahdannut tavaraa autoon jo monta päivää ja kun minä vielä keskiviikkona päivällä tein hommia koneella, niin Juhani istui jo viimeiset 2 tuntia autossa kuskin paikalla odottamassa  lähtöä.

Silja Line

Olimme ajoissa satamassa ja pääsimme laivaankin ihan ok. Silja oli laivana aikamoisen elähtänyt. Tunnelma oli kuin 80-luvulla. Kävimme buffassa syömässä jouluaterian, joka alkupalojen osalta oli ihan maittava, mutta Juhani ei tykänny kinkusta. Myöskin bearnaise-kastike jäi maistamisen jälkeen lautaselle. Jälkiruuat olivat ihan ok, mutta kahvi oli kodin putkimiestä. Laivan kaupan viskivalikoima oli aivan onneton. Nyt täytyy kyllä sanoa, että Viiking Linella on paremmat ruuat, hytit ja viskivalikoima.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s