11.10.2013 Shoppailua ja hyvää ruokaa

Aamusta ei oikein huvittanut mikään ihmeellinen, joten päätimme käydä Festival Parkissa toistamiseen. Nautimme kahvit ja lämpimät voileivät Jamaica coffeeshopissa ennenkuin hyökkäsimme uudestaan Desigualin myymälään. Olen jo pitkään ihaillut Desigualin vaatteita ja harmitellut, kun heiltä ei löydy kokoja meikäläiselle. Monesti heidän vaatteensa ovat kokoa S-M tai 36 -42. Mutta nyt löysin itselleni sieltä kauniin takin! Ja puoleen hintaan normaaliin verrattuna. Onnesta soikeena olin mä 😀

Automme tuulilasin ulkopuolella oli tämä 5-6 cm pitkä veijari, kun aamulla lähdimme liikkeelle.
Automme tuulilasin ulkopuolella oli tämä 5-6 cm pitkä veijari, kun aamulla lähdimme liikkeelle.

Täälläpäin on alenusmyynnit meneillään, kun kausi loppuu. Ehkä siksi minun on ollut vaikea löytää mitään sovitettavaakaan, kun rekeissä on jäljellä liian isoja kokoja tai sitten aivan liian pieniä kokoja. Monesti keskivaiheen koot puuttuivat kokonaan. Tosin Juhanin onneksi kukaan ei ollut halunnut 46 numeron sukkia ja olivat hyvällä alennuksella.

Palma
Palma

Palasimme Palmaan ja vierailimme toistamiseen myös isommassa El Corte Inglesin myymälässä. Matkalla autolle söimme lounaan Click ravintolassa. Ruoka oli hyvää ja sen kruunasi vaniljajäätelö-Cointreu crepes, joka oli täydellinen.

Lukkoja sillassa
Lukkoja sillassa

Palasimme hotellille tarksitamaan oliko netti saavuttanut meidät ja olihan se. Blogin päivityksen jälkeen kävelimme alas satamaan ruokaa etsimään. Katsastimme paikat ja jätimme tällä kertaa väliin Michelin tähden ravintolan. Arvelimme, että Michelintähden naapuriravintolakaan ei voi olla huono ja oikeassa olimme. Wellies oli oikein oiva ravintola ja henkilökunta mukavaa. Lisäksi tämä oli saaren ensimmäinen ravintola, josta sai ostettua siiderin.

Tyytyväisin mielin kapusimme mäen ylös hotellillemme.

Mallorca on ollut meille positivinen yllätys. Palma on ihan oikea kaupunki eikä pelkästään turistihelvetin pääkylä. Ympäröivä luonto on myös vaikuttavaa ja huomasimmekin matkan varrella monia patikointireittejä. Ihmiset täällä ovat tottuneita asiakaspalvelijoita ja yleensäottaen hyvin ystävällisiä. Oikeasti en kuitenkaan haluaisi mennä Magalufin kaltaiseen turistirysään lomailemaan, mutta onneksi täällä on vaihtoehtoja. Tämä meidän apartementos hotelli maksoi 160 euroa 6 yöltä ja sijainti Portales Nousissa on oivallinen. Norwegianin lennot maksoivat vähän yli 500 kaikkinen lisineen ja auton saimme kaikkine täystuhovakuutuksineen, lisäkuljettajineen ja dieseleineen vähän yli 200 eurolla.

IMG_0724

Ei hassumpi paikka 🙂

Anne ja Juhani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s