2.3.2014 Houstonista Baton Rougeen

Yllättävän hyvän aamiaisen jälkeen suunnistimme Houstonista länteen kohti Baton Rougea. Lämpöä oli edelleen 24 astetta ja meno tuntui autolle maistuvan.

Teitä menee ristiin rastiin
Teitä menee ristiin rastiin
Kyltti tienposkessa :)
Kyltti tienposkessa 🙂

Pysähdyimme ostamaan juotavaa tienvarren huoltikselta ja vieressä oli myynnissä tuoreita hedelmiä ja säilykkeitä ja muuta mukavaa. Ostimme puussa kypsytettyjä appelsiineja (olivat hyviä) ja ihailimme muuten vaan tarjontaa.

Pontikkavalmiste...
Pontikkavalmiste…

Seuraava pysähdys oli Beaumont nimisessä kaupungissa. Täällä jenkkilässä on ihan normaalia, että kaupungin  keskusta on sellainen paikka missä ei virka-ajan ulkopuolella tapahtudu mitään,  mutta Beaumont sunnuntaina iltapäivällä oli autiompi kuin Helsinki juhannusaamuna. Beaumontissa on vajaat 120 000 asukasta, mutta me tapasimme kaupugissa vajaat 10 autoa ja 0 jalankulkijaa. Kirkkoja kaupungissa oli vieri vieressä; laskimme äkkiseltään 5-6  herran huonetta muutaman korttelin alueella.

Beaumont
Beaumont. Kadun molemmilla puolilla olevat rakennukset olivat kirkkoja

Teimme Beaumontissa pari kunniakierrosta ennekuin pääsimme taas jatkamaan matkaa isoa tietä pitkin. Seuraavaksi pysähdyimme Lafayette nimisessä paikassa. Löysimme Cavender’s Western Outfitter kaupan, jossa on myynnissä kaikenlaista countrytavaraa. Kaupan buutsivalikoima on aika bueno, vaikka osa on blingblingeineen lähinnä jenkkimakuun sopivia. Stetsoneitakin oli montaa mallia ja väriä.

Vähän värikkäämmät buutsit
Vähän värikkäämmät buutsit

Matka jatkui ja ympäristö alkoi muistuttaa leffoista tuttua suomaisemaa. Tai rämettähän se vissiin on.

Tätä maisemaa jatkui aika pitkään...
Tätä maisemaa jatkui aika pitkään…

Saavuimme Baton Rougen La Quinta hotelliin ja kävimme syömässä Lone Star Steakhousessa todella hyvän ruuan. Tosin annokset olivat taas vähän liian isoja. Pihvin kun tilasi, niin sai valita 2 lisuketta ja me valitsimme salaatin ja ranskalaiset. Salaatti yksinään olisi ollut oiva, kevyt pääruoka ja nyt ruokaan kuului vielä se pihvi ja ranskalaiset. No tultiin ainakin täyteen 🙂

Hyvillä mielin menimme taas nukkumaan.

Anne ja Juhani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s