8.3. Fort Worth osa 2

Lauantaina nukuimme pitkään ja sateisen ilman kunniaksi päätimme lähteä tutkimaan paikallista ostoskeskusta. Macy’s on aina ihan hauska paikka (varsinkin, kun ulkomaanelävät saavat 10 % alennuksen kuitin loppusummasta).

Ostarilla oli myös hieroja ja päätin helpottaa jumiutuneita hartioitanin hänen käsittelyssään (kesti 30 min). Sillä aikaa Juhani tutki loput kaupat. Käsittelyni loputtua olimmekin valmiita jatkamaan matkaa.

Ei ollut kaupungn pääkatu, vaikka leveä olikin
Ei ollut kaupungn pääkatu, vaikka leveä olikin

Tarkoituksena oli mennä Stockyardsiin syömään pihvi, mutta hinnat oli niin hirveät, että ei tullut kauppoja. Kävelimme katselemassa vielä vähän kauppoja ja nostimme kytkintä.

IMG_2816

IMG_2803

Menimme erääseen hotellimme lähellä olleeseen Texas Steakhouseen, mutta siellä oli lauantai-illan kunniaksi ihan älytön jono. Emme jääneet odottamaan jonon etenemistä, vaan tutkimme paikallisia pikaruokaloita. Tarjolla oli Jack inthe box (hampurilaisia), Whattaburger (hampurilaisia), Laby’s (ei ole tietoa mitä kaikkea tarjoavat), Denny’s (aamiaislounasta ympäri vuorokauden) ja monta muuta. Valitsimme Pandaexpressin eli kiinalaista. Ruoka oli itseasiassa ihan hyvää ja rahaa meni 12 dollarin kieppeillä. Stockyardsilla rahaa olisi mennyt n. 80 dollaria..

Otimme ruuan mukaan ja rantauduimme takaisin hotelille.

Huomenna matka jatkuu kohti Austinia. Palaamme.

Anne ja Juhani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s