2.1.2015 Salou ja Reus

Googlasimme vähän paikallista tarjontaa ja löysimme Reusista El Pallol kauppakeskuksen missä oli mm. Desigualin myymälä. Lähdimme siis ulkoiluttamaan Volvoa, joka olikin jo päivän levännyt. Lämpöä oli 15 – 18 astetta mittarista riippuen ja aurinko paistoi. Bueno!

Pallol kauppakeskuksen sisäpiha
Pallol kauppakeskuksen sisäpiha

Joimme hyvät kahvit ostarilla ja kävimme läpi pari muutakin kauppaa. Satuimme siestan aikoihin paikalle, joten muutamat kaupat olivat kiinni.

Taas törmättii näihin kyykkypaskalla -patsaisiin. Tuottavat ilmeisesti onnea tai jotain. Olen jo joskus aikaisemminkin kertonut, että ihmiset katsovat minua kuin pikkasen tärähtänyttä, kun olen kertonut näistä patsaista. Mutta kyllä nää ihan totta on! :D
Taas törmättii näihin kyykkypaskalla -patsaisiin. Tuottavat ilmeisesti onnea tai jotain. Olen jo joskus aikaisemminkin kertonut, että ihmiset katsovat minua kuin pikkasen tärähtänyttä, kun olen kertonut näistä patsaista. Mutta kyllä nää ihan totta on! 😀
Toinen kuva samasta aiheesta. The Boss ja Elvis samassa kuvassa :D
Toinen kuva samasta aiheesta. The Boss ja Elvis samassa kuvassa Madonnan kanssa 😀 Sininen väri johtuu näyteikkunan lasista.
Tässä on juhlakengille oikea hinta!
Tässä on juhlakengille oikea hinta!

Seuraava kohteemme oli paikallinen Carrefour eli Citymarket tyyppinen kauppa vähän matkan päässä Pallolista. On hauska seurata mitä kaikkia eroja kaupoissa on. Esim. Espanjassa ei voi ostaa pukko- tai tuuttijäätelöitä kaupasta. Niitä saa vain kioskeista. Enkä kyllä tiedä miksi. Kaupoissa on monipakkauksia ja litran pakkauksia, mutta ei tuutteja. Toinen mikä kiinnitti huomiota, että täällä ei myyty ruukkuyrttejä ollenkaan. En tiedä onko normisti valikoimissa, mutta pari isoa kauppaa on käyty eikä kummassakaan ollut yrttejä.

Ruokaöljyä. Viimeinen punainen osio on kokista. Muut kaiki erilaisia öljyjä.
Ruokaöljyä. Viimeinen punainen osio on kokista. Muut kaiki erilaisia öljyjä.

Kaupan jälkeen olikin jo huutava nälkä ja palattiin kämpille tekemään ruokaa. Silmäilimme telkkarin tarjontaa ja pysäyttävin hetki koettiin, kun Top Gun leffassa Tom Cruise laulaa Goosen kanssa Kelly McGillisille espanjaksi. Nyt on meneillään Pako Alcatrazista by Clint Eastwood – espanjaksi dubattuna…

Huomiseen!

Anne ja Juhani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s