10.1.2015 Bad Dürrheimista Metzingenin kautta Wiesbadeniin

Kävimme aamiaisella, kun se kerran kuului huoneen hintaan. Ihan ok aamiainen olikin.

Aamiasmuna oli aikas hieno :)
Aamiasmuna oli aikas hieno 🙂

Otimme suunnaksi Metzingen Outletcityn. Metzingen sijaitsee noin 50 km Stuttgartista etelään ja se on THE Outlet. Olemme ekaa kertaa käynyt täällä muutamia vuosia sitten ja alueen on huomattu kasvaneen joka vierailulla. Outletcity ei ole liioittelua vaan koko tämä kylä on yhtä outlettia. Paikalla on suurinpiirtein kaikki tärkeimmät muotitalot (siis tavallisille kuluttajille suunnatut), kuten Boss, Prada, Calvin Klein, Timberland, Desigual (uutena, iso myymälä), Adidas, Nike, Puma, Guess, Lacoste, Triumph, Superdry ja monta muuta. Monille isommille merkeille on ihan omat talonsa eli ei pelkästään osastoa jossakin isommassa tilassa. Ja alennukset on monesti ihan kohtuullisia.

Hyötyliikunta alkakoon!
Hyötyliikunta alkakoon!

Pistettiin auto parkkiin ja lähdettiin shoppaamaan. Ilma oli lämmin (n. 15 astetta), mutta tuuli oli todella kova. Löydettiin Falkelta muutamat Burlingtonin sukat edukkaasti. Tällä kertaa kävimme läpi vain kaikista kiinnostavimmat liikkeet. Välillä piti tankata kahvia, jotta taas jaksoi. Muutama hyvä juttu löytyi myymälöistä, mutta ihan matalalla profiililla mentiin kuitenkin. 🙂

Pienempien liikkeiden nimiä ei näy tässä kartassa, mutta voin kertoa, että niitä riittää.
Pienempien liikkeiden nimiä ei näy tässä kartassa, mutta voin kertoa, että niitä riittää.
Mövenpickin viinikauppa oli myös uutuus Metzingenissä
Mövenpickin viinikauppa oli myös uutuus Metzingenissä

 

Espiritin talossa osattiin suomeakin
Espiritin talossa osattiin suomeakin

Matka jatkui Metzingenistä eteenpäin kohti Wiesbadenia. Alunperin tarkoituksena oli saada sieltä Starbucks muki (jonka saimmekin), mutta sitten päätimme, että jäämmekin kaupunkiin yöksi. Varasimme huoneen Penta Hotel Wiesbadenista autossa istuen – hotellin pihalla. Halusimme ensin nähdä minkälaiseen majoitukseen olemme menossa 🙂 Hotelli maksoi tyypilliseen saksalaiseen tapaan 43, 47 e ilman aamiaista. Kuulimme tosin, että respa kertoi puhelimessa hotelliyön maksavan 99 euroa/yö.

Huone oli oikein siisti ja mukava. Sunnittelu oli myös hyvin onnistunutta. Mutta netti oli oikukas.

Penta Hotel Wiesbadenin huone.
Penta Hotel Wiesbadenin huone.

Guten Abend!

Anne ja Juhani

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s