8.1.2016 Bad Urachista Metzingeniin ja Hemsbachiin

Matkakoti matkakuntoon ja menoks. Ai mitä tarkoittaa matkakunto? No se tarkoittaa sitä, että kaikki mikä voi liukua eteenpäin tai pudota jarrutettaessa, nostetaan pois liukuvalta alustalta, kuten pöydältä. Tavarat asetellaan joko sohvalle tai kaappeihin tai lattialle. Asuntoautomatkailijan (ja miksei asuntovaunumatkailijankin) ensimmäinen sääntö on: Kaikki mikä voi pudota, liukua tai siirtyä myös putoaa, liukuu ja siirtyy. Ja välillä vaikka tavara ei voi edes pudota, liukua tai siirtyä, niin se putoaa, liukuu tai siirtyy. Parhaassa tapauksessa kaikkia kolmea yhtäaikaa. Ja seurauksena on yleensä aina siivoamista. Tai kuivaamista. Tai molempia.

Bad Urachin matkaparkki.
Bad Urachin matkaparkki.

Seuraavaksi suuntana oli Metzingenin Outlet kylä. Olemme vierailleet Metzingenissä monena vuonna, koska siellä on kohtuullisen hyvät alennusmyynnit joulun jälkeen. Vietimme melkein koko päivän hyötyliikuntaa harrastaen. Tänä vuonna mukaan ei tarttunut mitään suurempaa: yhdet farkut ja epämääräinen kasa alusvaatteita Triumphin myymälästä (monet asusteet 5 e kpl).

Pienten liikeiden katu
Pienten liikeiden katu
Suuremmilla taloila, kuten Hugo Boss, Armani, Nike, Adidas, jne. on omat rakennuksensa.
Suuremmilla taloila, kuten Hugo Boss, Armani, Nike, Adidas, jne. on omat rakennuksensa.

Juhani osti viime vuonna Hackettin myymälästä punaisen toppaliivin. Liiviä on käytetty ja pesty ja huomasimme, että niskan kohdalta liivi alkoi mustua eikä lähtenyt pesussa puhtaaksi yrityksistä huolimatta. Menimme Hackettin kauppaan kertomaan huolestamme ja myymälänhoitaja pyysi liiviä näytille. Juhani vei sen sinne ja tuli takaisin uuden, vähän kalliimman liivin kanssa (oli joutunut maksamaan 15 euroa välirahaa). Eli ilman kuittia tai mitään muutakaan tositetta Hackett vaihtoi liivin uuteen, koska entisessä oli selkeästi jokin virhe. Tätä minä kutsun hyväksi asiakaspalveluksi. 🙂

Tämä logiikka ei ihan auennut :D
Tämä logiikka ei ihan auennut :Sandaaleissa villavuori? D

Lähdimme jatkamaan matkaa. Kävimme kääntymässä erään campingalueen portilla, mutta siellä oli portti mennyt kiinni klo 16.00 ja seuraavaksi portti avattaisiin klo 8.00 aamulla. Etsimme siis uuden majapaikan ja soitimme varmuuden vuoksi Camping Hemsbacher Wiesenseehen, jotta varmasti ovat paikalla. Ja olivathan he.

Hemsbacher Wiesenseen suihkurakennus
Hemsbacher Wiesenseen suihkurakennus

 

Hemsbacher Wiesensee on perheyritys ja alue oli siisti ja hyvin hoidettu. Ja paras netti ikinä! Netti maksoi 1 euron/24 h ja maksoimme sen todella mielellämme. Respan rouva kysyi, että ei kai meitä haittaa, että he tulevat töihin vasta 8.30 ja silloin portista pääsisi ulos. Ei meitä haitannut, ei meinattu herätä kesäloman aikana ennen klo 9.00. Mukavia ihmisiä olivat. Suosittelen paikkaa 🙂

Kävimme suihkussa (suihku maksoi poletilla 0,60 e/7 min naisten puolella ja 5 min miesten puolella) ja teimme ruuan. Katselimme vähän aikaa telkkaria ja jatkoimme Greyn anatomia maratonia. Ja sit olikin aika mennä aatuutilullaa eli nukkumaan.

Huomiseen!

Anne ja Juhani

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s