22.12.2016 Perlin pikkukylästä Meung sur Loiren pikkukylään. Ja siinä välissä astioita.

Aamulla heräsimme sateen ropistessa asuntoauton kattoon. Lämpöä oli muutama aste. Täällä maa on sen verran lämmin, että tiet eivät olleet jäässä, mutta tienvarsien puskat olivat yläoksistaan jään peitossa.

Tien varren puiden latvat olivat jäässä. Tie oli kuitenkin sula.
Tien varren puiden latvat olivat jäässä. Tie oli kuitenkin sula.

Emme ole muutamaan vuoteen käyneet Villeroy&Bochin tehtaanmyymälässä Mettlachissa, mutta nyt oli oiva aika poiketa siellä. Joulun aikaan myymälässä on aika paljon tarjouksia. Osa Villeroy&Bochin tuotteista on aika krumeluureja ja vaaleanpunaista, mutta kyllä sieltä löytyy astioita myös pohjoismaiseen makuun. Nyt meille muutti keväiset kattausliinat ja tabletit. Kattausliinat oli 8 euroa kpl ja tabletit 2 e/kpl.

Villeroy&Boch outlet. Myymälä ei vaikuta juuri miltään ulkoapäin, mutta ulkonäkö pettää ja sisältä löytyy tilaa.
Villeroy&Boch outlet, Mettlach. Myymälä ei vaikuta juuri miltään ulkoapäin, mutta ulkonäkö pettää ja sisältä löytyy tilaa.

 

Kattausehdotus. Kaunis malli.
Kattausehdotus. Kaunis malli.

 

img_5158
Jouluastioita oli monenlaisia.

 

Pääsiäistavaraa oli tarjouksessa.
Pääsiäistavaraa oli tarjouksessa.

 

Myymälän yksi osa.
Myymälän yksi osa.

img_5159

 

Jätimme astiakaupan taaksemme ja päätimme lähteä tutkimaan mikäli saisimme jommasta kummasta Luxembourgin Starbucksista Luxembourg -mukin. Helpommin sanottu kuin tehty. Olemme jo pari vuotta sitten yrittäneet löytää ko. mukin, mutta tuloksetta. Ja sama vika tällä kertaa. Sanottakoon, että tähän etsintään liittyy ajoa sinne ja ajoa tänne, parkkiminen lentokentällä, mennään ekaks moottoritietä tuohon suuntaan, mutta se huoltoasema (jossa Starbucks sijaitsee) ei olekaan tällä puolella moottoritietä vaan toisella puolella eli sit vaan tekemään ugemia seuraavassa liittymässä… Nyt täytyy varmaan luovuttaa sen mukin kanssa – henkilökunnan mukaan mukia ei ole saatavissa.

Matka jatkui kohti Orleansia ja yritimme löytää yöpymispaikan, jossa saisimme sähköä. Päädyimme matkaparkkiin Stade Lucien Ollivierin kupeeseen. Ilmeisesti matkaparkki sijaitsi Meung sur Loire -nimisessä keskiaikaisessa kaupungissa (emme siis olleet ihan varmoja minkä kaupungin rajojen sisäpuolella olimme). Lupauksista huolimatta paikalla ei ollut tarjota sähköä – ainoastaan maksuton parkkiminen yöksi. No kyllä sitä yhden yön pärjää ilman sähköäkin.

img_5201
Aamulla nähtiin, missä oltiin yövytty 🙂

 

Nukkumattia ei tarvinnut odotella kauaa 🙂

Anne ja Juhani

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s