11.1.2017 Bad Schönbornista Bad Emstaliin

Aamulla suuntasimme heti ensimmäiseksi Bergerin retkeilytarvike liikkeeseen lähellä Frankfurtia. On todella mielenkiintoista nähdä miten melkein kaiken voi saa pienempään tilaan, kun se oikein suunnitellaan.

Matkamallinen suihku
Matkamallinen suihku

 

Tästä olin aika vaikuttunut. Kokoon menevä vesipannu!
Tästä olin aika vaikuttunut. Kokoon menevä vesipannu!

 

Tuolien viemä tila taitettuna oli sekin vaihteleva ja monesti ratkaiseva asia.
Tuolien viemä tila taitettuna oli sekin vaihteleva ja monesti ratkaiseva asia ostopäätöksessä.

Sijoitimme uuteen astiastoon, kun vanha on ollut käytössä jo jonkun aikaa ja siitä puuttuu tiettyjä osia. Nyt meillä on kunnon 2 dl kahvimukit ja hienot uudet lautaset. Tämä astiaston uusiminen lähti siitä, että halusin kunnon kahvimukin. Ne oli 5 e kappale. Kun osti 4 isoa lautasta, 4 pienempää lautasta, 4 kippoa ja 4 kahvimukia, niin se satsi maksoi 50 e.

Frankfurtin toimistokeskustaa.
Frankfurtin toimistokeskustaa.

Seuraavaksi vuorossa oli Frankfurtin YAH-muki eli matka kävi Starbucksiin. Ja toisella yrittämällä muki löytyi.

Matka jatkui kohti pohjoista ja suunnistimme kohti Erzebergin campingaluetta. Saavuimme portille ja oletimme respan olevan jo kiinni, kun portti oli sulki ja näytti pimeältä, mutta paikalle sattuneet, alueella asuvat koiranulkoiluttajat kertoivat, että pitää painaa portilla olevaa nappia ja respasta avataan alueen portti. No näin tapahtui. Meidät ohjattiin huoltorakennuksen viereen parkkiin, kun kerran oltiin vain yksi yö.

Alueen WC-tilat ja suihkut olivat ehdottomasti parhaita mitä tällä reissulla on nähty. Suihku maksoi 1 e/kerta ja mieluusti sen maksoikin. Se on muuten kumma, että kuinka vessassa käynnissäkin voi olla niin monta muuttujaa. 1) onko vessa lämmitetty? 2) onko vessassa paperia?  ja 3) Onko pöntössä rinkulaa? Näitä asioita ei yleensä tule pohdittua, mutta matkalla nuokin asiat voivat vaihdella 😀

Mun selän takana oli tiskauspaikka (huom! lämmitetyssä tilassa) ja tuolla käytävän päässä oli suihkutilat.
Mun selän takana oli tiskauspaikka (huom! lämmitetyssä tilassa) ja tuolla käytävän päässä oli suihkutilat. Suihkun edessä oli näyttöruutu vapaista suihkuhuoneiden numeroista.

Lämpimän, ihanan suihkun jälkeen iltapala ja nukkumaan. Palaamme taas!

Anne ja Juhani

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s