15.-16.1.2017 Jönköpingistä Tukholman kautta Helsinkiin

Heräsimme aamulla auringonpaisteeseen, mikä lohdutti vähän loman loppumisen tuskaa. Ajelimme kohti Tukholmaa ja noukimme Starbucksista mukaan Tukholman YAHin ja vähän evästä.

img_7085

 

Mikäs tässä kuvassa on mielenkiintoista? Tämä on se hetki, kun volkkarin moottori hajosi. Haisteltiin just vähän ennen, että nyt haisee rahanmenolta ja sit nähtiin, kun nopeasti meidät ohittanut Passatti joutui ottamaan varikkorangaistuksen.
Mikäs tässä kuvassa on mielenkiintoista? Tämä on se hetki, kun volkkarin moottori hajosi. Haisteltiin just vähän ennen, että nyt haisee rahanmenolta ja sit nähtiin, kun nopeasti meidät ohittanut Passatti joutui ottamaan varikkorangaistuksen.

 

Tukholmaa
Tukholmaa

 

Centralstation Tukholma
Centralstation Tukholma. Selkäni takana oli Starbucks.

Sit olikin  aika mennä satamaan odottelemaan Silja Linen lähtöä kohti Helsinkiä.

Ihasteltiin lastausmiehen hattua :D
Ihasteltiin lastausmiehen hattua 😀 Taustalla oli talo matkalla Suomeen.

Saavuimme seuraavana aamuna Helsingin keskustaan. Niin se kului kuukauden kesäloma aika vikkelään. 🙂

Tällä lomalla erityisesti olemme opiskelleet kieliä. Vähän niinkuin pakosta. Mulla on uusi kiva allergeeni eli maissi. Ja arvatkaa vaan kuinka moni ruoka sisältää maissitärkkelystä… Esim. monissa kastikkeissa tai majoneesin nimellä kulkevissa salaattikastikkeissa on maissitärkkelystä. No mutta nyt osaan etsiä pakkauksista maissitärkkelyksen mm. saksaksi, ranskaksi, espanjaksi ja portugaliksi. Tosin Saksa ja Ranska on aika helppoja maita multiallergiselle, koska monessakaan makkarassa ei ole esim. soijaproteiinia, vaan tuote on tehty ihan aidosta tavarasta. Ja sama koskee monia muitakin valmiita tai puolivalmiita ruokia.

Taas tuli laajennettua maailmankuvaa ja palaamme asiaan pian  🙂

Anne ja Juhani

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s