29.12.2017 Neumünsterista Tanskaan Kruså -nimiselle paikkakunnalle

Ajeltiin aamulla 10 minuuttia campingalueelta Outletin parkkialueelle. Kaikki lähiparkkialueet olivat täynnä ja jouduimme jättämään liikkuvan kesämökkimme 5 minuutin kävelymatkan päähän, mutta väliäkö sillä.

Näkymä auton ikkunasta aamulla. Näkee, että täällä on paljon vakituisia asujia.

 

Campingalue sijaitsee asuinalueen liepeillä.

Joulunjälkeiset alennusmyynnit olivat alkaneet ja se näkyi ihmismäärässä. Väkeä oli, mutta koska alue on niin suuri, niin väkimäärä ei ahdistanut.

Outletin käytävillä mahtuu kulkemaan ihan kivasti eikä väkimäärä tunnu ahdistavalta.

 

Kävimme muutamassa valikoidussa liikkeessä. Suurimman ajan vietimme Villeroy&Boschin liikkeessä. Minulla on kaveri, joka sekoaa joulusta ja astiakaupassa oli joulukoristeet ja jouluastiat alessa. Homma eteni nin, että minä otin kuvia ja lähetin niitä Suomeen ja sieltä tuli takasin viestiä, että halutaanko vai eikö. Meidän toimia tarkasteli yksi saksalainen pariskunta ja kun selitin miksi kuvaan kaiken ja tuijotan puhelintani jatkuvasti, niin he purskahtivat nauramaan. Totesivat, että teemme ostoksia verkossa ja sen ulkopuolella…

Alennusmyynnissä oli paljon kaunista tavaraa.

 

Jouluihmisen silmäkarkkia? 😀

 

Nää olis melkein voinu ostaa, mutta vastustimme kiusausta…

 

Jatkoimme matkaa kohti Flensburgia, joka on siis rajakauppakeskittymä. Fleggaardissa täydensimme juomavarastojamme. Tosin yhtään alkoholia ei mukaan osunut.

Matkalla Flensburgiin oli poliisit tutkimassa onnettomuutta. Joku oli ajanut henkilöautolla pitkälle oikealla olevalle pellolle. Ei oltu tarvittu ambulanssia ilmeisesti…

 

Karkkia, karkkia, karkkia…

Flensburgin jälkeen ylitimme rajan Tanskaan. Muistelimme edellistä kertaa, kun menimme tästä yli ja jolloin nälkä iski. Pysähdyimme rajalla olevaan pitseriaan ja tilasimme perhepitsan. Ja sitä pitsaa sit oli… Perhepitsan halkaisija oli n. 70 cm ja se ei mahtunut auton pöydälle, vaan tursui yli siitä. Ei ollut nälkä enää sen pitsan jälkeen. 😉

Saavuimme Frigård Camping Kollundiin siihen aikaan, että ketään ei ollut enää respassa paikalla, mutta kuten edelliselläkin kerralla, respan ovessa oli lappu, että etsi itsellesi paikka ja tule aamulla maksamaan. Sähkön päähän päästiin ilman ilmoittautumistakin, mutta lämmin suihku edellytti korttia, jonka sai lunastettua aamulla respasta.

Tällä reissulla meillä on meneillään Good Wife -maraton. Monesti telkusta ei tule mitään katsottavaa ja silloin on hyvä olla omat ohjelmat mukana.

Palaamme asiaan!

Anne ja Juhani

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s