2.1.2018 Tukholmasta Turkuun.

Aamulla oli herätys sianpieremän aikoihin klo 5.30. Tukholma oli vasta heräämässä, kun me jo ajelimme kohti satamaa.

Jonotimme alunperin tuon takan olevan bussin perässä. Koukkasimme vasemmalle kaistalle, kun tajusimme, että nyt on joku hässäkkä. Meille ei selvinnyt miten nämä kaksi bussia ovat keulat vastakkain samalla kaistalla. En tiedä tietääkö kuljettajatkaan. Liikkenevalotolppa on kuitenkin vähän loukkaantunut 😀

Pääsimme laivaan, kävimme aamiaisella ja menimme päikkäreille. Tällä kertaa hyttimme oli aivan laivan keulalla oleva Deluxe hytti. Tulomatkan hyttiimme verrattuna tämä hytti on paljon hiljaisempi. Älkää muuten kuvitelko, että meillä olisi varaa matkustella aina näin hyvissä hyteissä. Sattui vaan niin, että laivayhtiö myy kohtuu hintaan parempia hyttejä, kun niihin ei ole tunkua.

DeLuxe hytti keulassa

Päikkäreiden jälkeen lähdimme iltapäiväkahville. Kahvila sijaitsi karaokebaarin vieressä ja kuulimme lauluesityksiä. Osalla laulajista oli ihan kiva ääni ja he pysyivät nuottiviivaston tuntumassa. Toisilla taas oli enemmän intoa kuin taitoa. Huomattavan paljon enemmän intoa kuin taitoa… Kyllä te tiedättä miltä se kuulostaa… 😀

Taidamme lähteä takaisin hyttiin pötkölleen… Laiva on perille Turussa 19.15 ja sit ajellaan vielä kotiin.

Palaamme asiaan piakkoin!

Anne ja Juhani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s