5.5.2018 Fredrikshavnista Herningeniin Suomen MM-avauspeliin.

Aamulla heräsimme lokkien kirkumiseen ja aaltojen loiskeeseen eli oli ihan miellyttävä herätys. Huomasin, että Gina oli jo herännyt ennen meitä ja mennyt asuntoauton etuosaan, jossa hän istui pelkääjän paikalla ja ihaili maisemia. Alueella liikkui veneenkunnostajia ja meitä asuntoautolla liikkeellä olevia yöpyjiä.

Välillä piti levätä maisemien katselusta 🙂

Kävimme molemmat suihkussa, joka maksoi muutaman euron yhteensä. Yöpyminen maksoi 160 kruunua eli vajaat 22 euroa. Oli kyllä hieno paikka yöpyä.

Alueen toimisto edessä. Ja sen takana suihkut ja vessat.

 

Harvemmin on näin rannassa yövytty.

 

Kevät on täällä jo aika pitkällä.

Matka jatkui kohti Herningeniä. Huomasimme viime viikolla, että Tanskanmaalla, matkareittimme varrella järjestetään jääkiekon MM-kisat ja tilasimme liput Suomi-Korea matsiin. Liput maksoi yhteensä kaikkine lisineen kahdelta n. 60 euroa. Oli hieno peli! Suomi voitti 8-1! Korea oli ensimmäistä kertaa MM-kisoissa, joten odotusarvona ei ollut Korean voitto, mutta olemme seuranneet niin montaa Suomipeliä missä ei voi hävitä ja kuitenkin hävitään, että emme uskaltaneet olettaa mitään. Katsomossa herätti naurua hallin kuuluttaja, joka kuulutti Viili-Mati Saavinaisen saaneet syöttöpisteen (Veli-Matti Savinainen).

Juhlahumua ja virallista muistotavaraa.

 

Haastattelupisteet olivat ihan tuossa meidän edessä.

 

8-1! Kelpaa hymyillä! 😀 Katsomossa oli aika paljon  suomalaisia.

Urheiluhallin ulkopuolella oli suomalainen saunarekka ja väliaikainen Hockey Camp Herling (eli campinalue urheiluhallin parkkipaikalla). Hockey Camp Herlinissä yöpyminen olisi maksanut 65 euroa yö. Ei houkutellut.

Olimme jo ennen matsia käyneet kirjautumassa sisään DCU-Camping Mejdaliin, joka sijaitsi 45 minuutin ajomatkan päässä Holstebrossa. Palasimme matsin jälkeen alueelle ja aloimme ruoanlaittoon.

Iltanäkymää alueelta.

Alue oli siisti ja suihkut sekä vessat hyviä. Yöpyminen maksoi vajaan 25 euroa. Heillä ei kuulemma juurikaan käy suomalaisia. Suosittelemme testaamaan!

Palaamme!

Anne ja Juhani

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s