21.12.2018 Berliinin kupeesta Leipzigiin ja Krazmühleen.

Aamulla otimme suunnaksi Bauhausin pihan jossain päin Berliinin ulkopuolella. Ja ehkä pieneksi hämmästykseksemme löysimme oikean Bauhausin ja oikean huoltoauton! 😀 Uusi moottori lämmittimen puhaltimeen maksoi vähän päälle 90 euroa ja maksu hoitui kätevästi kortilla. Olimme tyytyväisiä. Moottori toimi aamulla vielä ihan ok, mutta kun sitä ei ikinä tiedä milloin se hajoaa, niin on parempi olla sellainen varastossa.

IMG_9285 2
Hyvin varusteltu huoltoauto.

Matka jatkui kohti Leipzigia ja kävin päärautatieasemalla katsastamassa mukivalikoiman ja kyllähän sieltä muutama löytyikin. Oli muuten kauniisti koristeltu rautatieasema.

IMG_9289 2
Leipzigin päärautatieasema

IMG_9295 2

Ajelimme kohti etelää melko rankassa vesisateessa.

IMG_9307 2
Sataa ja ropisee…

Saavuimme Krazmühlen kylään (n. 140 km ennen Müncheniä) ja campingalueelle. Respassa ei ollut ketään kotona, mutta ovessa oli lappu, jossa kehoitettiin maksamaan yöpymismaksu 20 e oheiseen postilaatikkoon. Puomi aukesi automaattisesti ja suihkut, vessat sekä sähkötolpat olivat avoinna. Loistavaa palvelua… Huono puoli on se, että alueen netti ei yletä mihinkään ja puhelimen oma netti on yhdellä palkilla E. Eli ei mitään G lukemia.

Huomenna taas jatkuu.

Anne ja Juhani… sekä Zina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s