28.12.2018 Istuttiin ja odotettiin. Ja päästiin jatkamaan matkaa :D

Aamulla klo 10 kieppeillä saapui uusi turbo ja asentajat pääsivät korjaamaan autoamme. Sillä aikaa me istuttiin pajan toimistossa ja seurattiin paikallisia tapahtumia. Onneksi meillä oli seurana hollantilainen pariskunta, jonka Volvo V70 oli hajonnut moottoritielle paluumatkalla Itävallasta edellisenä päivänä. Heillä oli 2 autoa samassa seurueessa ja toinen auto oli jatkanut matkaa kohti Haagia, kun tämän pariskunta jäi viereiseen hotelliin yöksi hiihtokamojen kanssa.

IMG_9640

Iltapäivällä he pääsivät jatkamaan matkaansa, mutta 10 minuutin päästä he palasivat takaisin, koska auto hukkasi öljyä ja varoitusvalot paloivat. No, me jatkoimme sitten seuranpitoa puolin ja toisin. Lopulta kävi ilmi, että heidän Volvoansa ei saada kuntoon tämän päivän aikana. Pariskunnan oli kuitenkin oltava seuraavana päivänä Haagissa. Korjauspajan vuokra-autoa ei voinut palauttaa Hollantiin, koska heillä ei ollut verkostoa saada se takaisin sieltä. Lopulta pariskunta sai vuokra-auton järjestymään Ingolstadista ja tilasivat paikallisen taksin, jotta pääsivät sinne auton luokse. Ajomatkaa heillä oli kotiin n. 700 km. Volvo saadaan kuulemma kotiin autonkuljetusautolla.

Mekin pääsimme vihdoin liikkeelle auringonlaskun aikaan. Tuntuipa hyvältä päästä liikkeelle. 🙂

IMG_9645
Aurinko on just laskenut länteen, joten suuntamme on oikea – etelään!

Yövyimme Tettnang -nimisessä kaupungissa Stellplatzilla.

Palaamme taas!

Anne ja Juhani sekä Zina

Yksi kommentti artikkeliin ”28.12.2018 Istuttiin ja odotettiin. Ja päästiin jatkamaan matkaa :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s