3.1.2019 Peñíscolassa, huoltopäivä

Mitä huoltopäivä pitää sisällään? No siihen kuuluu tiskausta, pyykinpesua ja siivousta ja vaikkapa koiran trimmausta. Jep! En ole ikinä eläissäni leikellyt koiran karvoja trimmerillä, joten tulta päin ja hommiin. Teimme retkipöydästä trimmauspöydän asettaen siihen kumimaton, jotta koiran jalat eivät luista. Viereen varattiin koiralle herkkuja, jotta hänelle ei jää paha mieli ja kammo, jos jotain menee pieleen.

img_0223 1
Uitettu koira auringossa. Tuo taustalla oleva seinä kuuluu urheilukentälle, jossa pelataan jalkapalloa.

Yllättävän paljon pienestä koirasta lähti karvoja. Ajelun jälkeen menimme huoltorakennukselle, jossa oli erikseen koirille suihku. Pesun ja kuivauksen jälkeen koira näytti vähän pienemmältä, mutta myös siistimmältä.

img_0227 1
Zina pääsi ulos syömään

Alue oli sen verran mukava, että päätimme jäädä vielä kolmanneksi yöksi tänne ja jatkaa matkaa vasta lauantaina 5.1.2019. Tapasimme alueella myös suomalaisia karavaanareita, jotka ovat lähdössä pois täältä vasta huhtikuussa.

img_0229 1

img_0233 1
Villiä yöelämää Edenissä. Tuo sininen on naapurin jouluvalo. Meidän auto on sen takana.

Huomenna taas uudet seikkailut.

Anne ja Juhani…sekä Zina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s