6.1.2019 Marjal Costa Blanca… campingpäivä ja näyteikkunaostoksia eli kävimme ihailemassa muiden kalustoa.

Aamulla työasiat soittivat klo 5.30. Vähän aikaa etsiskeltiin unta, mutta onneksi nukahdettiin uudestaan. Heräsimme oikeasti aamupäivällä auringonpaisteeseen ja kohtuullisen lämpimään ilmaan.

Tänäänkin oli vuorossa tiskausta ja ruuanlaittoa. Lisäksi teimme pyörälenkin  camping -alueella ja tutkimme palveluja paremmin. Naapurissamme on muuten koira, jonka Zina ajoi pois meidän auton viereltä. Illalla mahtuivat vielä samalle tontille, kun saavuttiin tänne.

img_0357 1
Aamukahvit ulkona.
img_0360 1
Meinattiin hukata Zina tohon pihaan, kun on maaston kanssa samanvärinen 🙂
img_0366 1
Tuossa naapurin etuteltan edessä tuolilla naapuri vetää sikeitä suu auki jo toista tuntia. Onkohan se kuollut? Zinan kaveri on toi ruskea koira tuossa matolla.
img_0368 1
Mitä meillä syödään? Tässä on tulossa paistetut vihannekset: sieniä, tomaattia, paprikaa, sipulia, kesäkurpitsaa ja vähän kaikkea mitä kaappiin oli jäänyt. Maustettuna öljyllä, valkosipulilla ja rakuunalla.
img_0370 1
Ostettiin sian ulkofilettä ja paistettiin ne. Olivat oikein maukkaita ja ohuita. En muistanut ottaa kuvaa ennen kuin viimeinen oli jäljellä.

Ruuan jälkeen oli hyvä lähteä fillaroimaan. Tällä alueella on 1432 asuntoauto- tai asuntovaunupaikkaa. Jos jollain ei ole mitään käsitystä onko se paljon vai vähän, niin voin vakuuttaa sen olevan paljon. Hyvin paljon.

img_0372 1
Meillä ei vielä ole tällaisia hevospatsaita meidän auton vieressä. Pitäsiköhän hankkia? 😀
img_0377 1
Yksi monista Calleista (katu).
img_0381 1
Ei ole meillä tollasia kukka-asetelmiakaan.
img_0387 1
Marjal Plaza alueen respan kupeessa.
img_0390 1
Joku voisi väittää, että on vaunun edustan joulukoristelut karanneet käsistä… Suurin osa noista oli itse tehtyjä valkoisista ja punaisista muovimukeista.

 

img_0392 1
Tästä veturista ei ihan heti puhti lopu kesken!
img_0385 1
Sinne se aurinko taas laski…

Naapurimme heräsi päiväuniltaan omia aikojaan eli hänellä ei vissiin ollut mitään hätää.

Ai niin! Meillä ei päivällä riittänyt internettiä ja Juhani kävi kysymässä respasta maksullista nettiä. Kestää kuulemma 2 päivää ennen kuin puhelinyhtiön asentajat tulevat asentamaan wi-fin meidän auton luokse. Yksi naapuri tosta meidän vierestä kävi antamassa meille oman wi-finsä tunnukset. Mutta ei se niin hyvä ollut, että siitä maksaisi… 😀

Huomenna taas uudet seikkailut.

Anne ja Juhani… sekä Zina.

2 kommenttia artikkeliin ”6.1.2019 Marjal Costa Blanca… campingpäivä ja näyteikkunaostoksia eli kävimme ihailemassa muiden kalustoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s