7.1.2019 Fillarilla Catraliin

Camping -elämän huonoja puolia on se, että maisemat ei vaihdu. Tämän kokoinen camping -alue on pieni kaupunki. Kaupungilla on ihan normaalia nähdä naapurisi suunnistavan vessaan tai suihkuun kylpytakissa pyyhe hartioilla. Suurimmat ihmetyksen aineet ovat naapurin Crocsien väritys. Crocsit on ehdottoman pätevät jalkineet camping -elämässä ja veikkaan, että suurimmassa osassa matkakulkimia Crocsit löytyvät.

img_0394 1
Marjal Costa Blanca Camping sijaitsee lähellä moottoritietä. Moottoritien ja alueen välillä on ääntä eristävä maavalli, joten moottoritien äänet eivät kuuluneet alueelle asti häiritsevästi.

Camping -elämään tarvittiin vähän vaihtelua ja olimme alueella asuvalta suomalaiselta kuulleet, että muutaman kilometrin päässä on Catralin pikkukaupunki, johon on helppo kävellä tai fillaroida. Me valitsimme fillarin.

img_0396 1
Zina oli tarkkana omassa korissaan 😀

Catral on pieni kaupunki, jossa on vajaat 9000 asukasta. Kaupunki on saanut kaupunki -oikeudet vuonna 1741. Maanviljelys näyttää olevan aika suuri työllistäjä kuten myös ravintolapalvelut ja kaupat. Mukava pieni paikka.

img_0397 1
Catral
img_0406 1
Söimme intialaista. Tässä valkosipuli naan. Oli aika hyvää 😀
img_0410 1
Tuossa vasemmalla olevat lihat olivat sekoitus kanaa, lammasta ja sikaa. Ja tuo punainen pala oli tulista. Hyvin tulista… Muuten ruoka oli loistavaa ja allergisellekin löytyi tietoa tarjoilijalta.
img_0411 1
Jälkiruokajuomat. Ateriaamme kuului alkuruoka, pääruoka ja ja juomat (olut ja siideri) ja jälkiruuaksi tissiviinaa (Bailey’s) ja brändiä. Kahdelta ruoka maksoi 20,40 e. Ei paha…
img_0405 1
Zina on jo tottunut ravintolassa kävijä 🙂
img_0413 1
Catralin pääkatu

Ruokailun jälkeen Juhani kävi kaupassa hakemassa tuoreen leivän ja fillaroimme takaisin camping -alueelle.

Hyvin vietetty lomapäivä 😀

Palaamme

Anne ja Juhani…sekä Zina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s