8.-12.1.2019 Benidorm ja ympäristö

Päätimme siirtyä Marjalista vähän lähemmäs kaupunkia sijaitsevalle alueelle. Paikalliset alueet olivat kuitenkin melkein kaikki täyteen buukattuja, joten ulotimme etsintämme vähän suuremmalla alueelle. Benidormista löytyi Camping Arena Blanca, johon onnistuimme varaamaan alueen viimeisen vapaan paikan.

Lähdimme aamupäivällä ajelemaan vajaan 90 km päässä sijaitsevaan Benidormiin tehden pienen mutkan Torreviejaan.

img_0418 1

Torrevieja.

Torrevieja oli ihan kiva pieni kaupunki, mutta ei mikään rakennustaiteen kaunotar.

img_0420 1
Vaikuttaa kirkolta.
img_0424 1
Zina nauttii maisemista ja me kahvista. Hän ei juuri lupaa kysellyt, kun hyppäsi syliin 😀

Matka jatkui kohti Benidormia ja bongasimme lähellä kaupunkia Outlet center keskittymän. Omituisia kauppoja, kun urheiluvaateliikkeessä kaikki lasten paidat maksoi 0,99-3,99 euroa… Ostettiin vähän tuliaisia 🙂

img_0429 1
Näiden hinta oli 1,99-2,99 euroa.
img_0439 1
Camping alueen portilla parkkipaikalla oli muutama ylimääräinen auto eli sekin oli täynnä.

Seuraavana aamuna hyppäsimme alueen portilta taksiin ja ajelimme keskustaan noutamaan vuokra-autoamme VW Polomme (tai vastaavan, yleensä se on se vastaava ja paljon huonompi kuin se mihin sitä verrataan). Taksi maksoi vajaan 10 euroa. Vuokra-auto 4 päiväksi maksoi 59 euroa. Tai auto ja auto… saimme Opelin. Hyviä puolia Ooppelissa oli se, että sillä pääsi eteenpäin. Opelin alusta oli ihan susi tai sit uudessa autossa oli paljon vikoja. Vähänkin monttuisemmilla teillä meno oli aika tuskaa, kun tuntui, että pyörät on tehty betonista ja ne on neliskanttiset.

Yleensä meillä on tapana kuvata vuokra-automme, jotta pystymme osoittamaan, että kolhut eivät ole meidän aiheuttamia… Nyt totesimme, että eipä taida kannattaa. Kolhuja oli sen verran jo ennestään, että muutamaa pientä kolhua ei kukaan olisi huomannut. 🙂 Mutta eipä se auto juuri mitään maksanutkaan.

img_0746 1
Opelin vikalistaa…
img_0446 1
Benidormin keskustassa on aika paljon korkeita kerrostaloja.
img_0431 1
Ostoskärryjen Fiat 500… 😀

Parina päivänä kävimme ajelemassa Benidormissa, jossa on meneillään massiiviset katujen korjausprojektit. Totesimme, että suuri osa päivällä liikenteessä olevista ihmisistä oli seniorikansalaisia ja brittejä. Jos muuten kaipaatte brittiläistä huumoria ja Espanjan maisemia, niin loistava Benidorm -sarja on teitäkin varten.

img_0449 1
Tandemsähköskootteri. Kätevä menopeli, kun omat ja puolison jalat ei ole enää vetreimmillään.
img_0466 1
Ostimme Ranskasta pullakiepin ja toi vasemman puoleinen pieni patsas löytyi mun pullanpalasta. Hyvä, etten tappanut sitä patsasta, kun luulin sen olevan jonkun koteloituneen elukan, kun huomasin sen pullani pohjassa 😀
img_0494 1
Zina nauttii auringosta. 😀

Lauantaina kävelimme Benidormin keskustaan päin ja menimme intialaiseen ravintolaan syömään. Ruoka oli hyvää.

img_0499 1
Hotelli Mediterannean sattui kävelymatkallemme.

Tässä vaiheessa lomaa meille valkeni, että pitää kohta alkaa suunnistamaan kohti pohjoista, jotta päästään kotiin ja sorvin ääreen ennen kuun loppua.

Palaamme!

Anne ja Juhani.. sekä Zina

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s