19.1.2019 Aachenista, Saksasta Hollannin puolelle ja siitä Saksan puolelle ja taas Hollaniin puolelle… täälläpäin niitä maita tulee ja menee… :)

Heräsimme aamulla klo 8.26 vienoon koputukseen ovelle. Edes Zina ei alkanut haukkumaan, vaikka hän normaalisti on aika hanakka ilmoittamaan koputuksista. Vaikka olikin lauantai, niin kaupungin työntekijä kävi keräämässä yöpymismaksut. Samalla hän toimitti tuoreet, lämpimät sämpylät ja leivät niitä tilanneille autokunnille.  Mitä palvelua!

img_1260
Jos maksujen kerääjää ei olisi näkynyt, niin rahat olisi pitänyt laittaa kuoreen ja tipauttaa alueen postilaatikkoon. Alueella oli myös ilmainen vessa ja suihku. Loistava paikka.
img_1270
Huoltorakennukset
img_1271
Maa oli kuurassa, mutta lunta ei näkynyt.

Suunnistimme Roermondiin Designer Outletiin. Me ei niinkään menty muodin perässä paikalle, mutta siellä on kaupungin ainoa Starbucks ja muki. Tosin kauppakeskuksessa oli myös esim. Bruno Bananin liike, jossa sattui miesten alushousut olemaan tarjouksessa (normisti 14,95 e, nyt 5 e), joten Juhani osti muutamat uudet alkkarit. Kävimme myös Home&Cook liikkeessä ja meille muutti iso paistokasari. Edellinen on varmaankin 8 vuotta vanha ja sillä alkaa käyttötunnit olemaan täynnä.

img_1280
Roermondin Outlet kylä oli ihan hyvä. En ollut ikinä ennen kuullut koko kaupungista, joten outlet centerin koko vähän yllätti. Nykyään me jo tiedämme mitä me näissä kauppakeskuksissa haluamme ostaa, joten olemme aika nopeita. 😉
img_1281
Tämä ostoskylä oli rakennettu kivan vaihtelevaksi. Erilaisia taloja ja tyylejä oli monta, mutta kokonaisuus oli kiva.

Seuraava kohteemme oli Obelink, joka sijaitsee vähän yli 2 tunnin ajomatkan päässä Roermondista. Obelinkissa on kaikkea retkeilyyn ja matkakoteiluun liittyvää tavaraa pilvin pimein. Myynnissä on astioita ja vaatteita, välineitä ja kalusteita, telttoja, vajoja ja säilytysratkaisuja etutelttoihin, mutta myös asuntovaunuja ja pihavaloja. Myymälä on ihan järkyn suuri ja sitä laajennetaan edelleen. Ostimme meille autoon uudet lasit, kun edelliset eivät kaikki ole pinottavia. Ostimme myös toisen kokoontaittuvan pesuvadin sekä täytettävän kaasupullon. Voin kertoa, että jos haluaa käydä koko myymälän läpi, niin aikaa pitää varata… ja ehkä eväätkin.

img_1286
Tulimme taas Saksan puolelle. Toi oranssi juova on mun kutomasta keskeneräisestä sukasta. 😀
img_1293
Etualalla sähkölämmitteinen peitto. Ja siitä se sit jatkuu…
img_1294
Tavallisia telttoja
img_1297
Etutelttoja vaunuihin. Erikseen oli sitten etuteltat asuntoautoihin…
img_1299
Erilaisia grillejä.

Olimme varanneet yöpymisen Holiday Park De Twee Bruggeniin. Ilmoittautumisen yhteydessä tilasimme aamuksi 4 sämpylää ja yhden patongin. Leivät sai hakea aamulla leirintäalueen myymälästä.

img_1303
Oli taas loistava auringonlasku, kun ajelimme campingalueelle.

Sellaista tänään. Kotiinpäin ollaan menossa ja meidän pitää olla Travemündessä maanantaina illalla (kerrankin oli hyvä hinta Finnlinesilla). Huomenna on sunnuntai ja kaupat on Saksan puolella sulki, joten meillä on luvassa rauhallinen päivä.

img_1312
Alueen respan vieressä oli supermarket. Ja tuossa altaassa oli karppeja. Hintaa kuului myös alueella olevan uimahallin käyttöoikeus.
img_1314
Kuutamo ja päärakennus

Palaamme!

Anne ja Juhani…sekä Zina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s