20.1.2019 Winterwijkistä, Hollannista Bremeniin Saksaan.

Aamulla hain tuoreet leipämme alueen supermarketista. Oli hyvää leipää. Keli oli aurinkoinen, mutta lämpöä ei juuri ollut – oli 2 astetta kylmää (-2 astetta).

img_1319
Meidän tilaus
img_1318
Alue sijaitsee maaseudulla
img_1331
Naisten vessassa/suihkutiloissa oli vauvojen kylpyallas 🙂
img_1321
Kesällä riittää mukavaa tekemistä.
img_1323
Respatalon toisessa päässä oli lampaita ja tuolla taustalla valkoisia kalkkunoita

Bremenissä on Reisemobil Stellplatz, jossa olemme muutaman kerran aikaisemminkin yöpyneet. Alueelle pääsee sisään läpi vuorokauden. Kun maksaa sisäänpääsyn, niin saa kortin, jolla pääsee ilmaiseksi vessaan. Suihkusta joutuu jonkun euron maksamaan. Alue sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa.

Bremeniin siis seuraavaksi. Aurinko paistoi ja taas menimme maiden rajojen yli niin, että heilahti. Mitään ihmeellistä emme matkalla nähneet. Liikennekin oli rauhallista, niin kuin sunnuntaina sopiikin.

img_1333
Hollantilaista maaseutua
img_1346
Zina halusi syliin katsomaan maisemia. Mutta meinas uni yllättää 🙂

Saavuimme Bremeniin ja laitoimme auton parkkiin. Zina sai ruokaa ja totesimme, että meidänkin on aika syödä. Alueen respassa oli maininta n. 500 metrin päässä olevasta pitseriasta ja se alkoi houkuttelemaan. Lähdimme kävellen ravintolalle. Reitti kulkee Weser -joen rannan läheisyydessä.

img_1356
Ruokaa!
img_1354
Resparakennus
img_1355
Ei ollut liikaa porukkaa. Taustalla olevien pensaiden takana on joki.

Saavuimme ravintolalle ja huomasimme jokaisessa pöydässä lapun, jossa kerrottiin, että kaikilta asiakkailta veloitetaan 5 euroa, jotta ravintola pystyy jatkossakin tarjoamaan SkySportin kautta näytettäviä jalkapallo-otteluita. WTF… Meiltä olisi maksanut 10 euroa pelkkä istuminen ravintolassa saati sitten ruokailu. Ja me ei edes seurata jalkapalloa emmekä halunneet katsoa isolta skriiniltä parhaillaan näytettävää ottelua. Päätimme etsiä jonkun toisen ravintolan ihan periaatteesta.

img_1358
Meille jäi epäselväksi miksi pallogrilli oli päättänyt asua liikennemerkissä, mutta kukin tyylillään 😀

Palasimme jälkiämme vähän matkaa takaisinpäin ja huomasimme aikaisemmin ohittaneemme hotelli/ravintola Der Kuhhirten. Rohkeasti vain sisään. Paikka näytti siistiltä ja päätimme syödä täällä. Juhani tilasi Rindsroulladen (Beefroll) ja minä tilasin Wieninleikkeen. Ja oli muuten hyvää ruokaa. Tarjoilija puhui hyvää englantia ja minäkin sain allergiani selvitettyä. Kivaa yllättyä iloisesti! 😀

img_1361
Mukava saksalainen meininki Kuhhirtenissä.

Ravintolaan sai tuoda koirankin, mutta me olimme jättäneet Zinan autoon. Ravintolaan tuli mainio kultainen noutaja, jolla oli ihan järkyn pitkä kieli. Henkilökunta toi hänelle vettä ja kun hän joi, kuulosti siltä kuin joku iso potkuri olisi liikutellut vettä. Ihana piski! 🙂

img_1362
Ravintola Kuhhirten

Vatsa täynnä kävelimme takaisin autolle ja Good Wife -maratonin pariin. Saksassa on ilmeisesti vaihdettu lähetystekniikkaa ja meidän telkkarista ei Saksassa ollut mitään hyötyä. Arvelimme, että saksalaiset ovat siirtyneet viime kierroksella suoraan siihen tekniikkaan, joka meille on tulossa 2020. Ilmeisesti. Saatamme olla väärässäkin.

Huomenna on shoppailupäivä (ruokaa) ja illalla pitää olla satamassa.

Palaamme!

Anne ja Juhani…sekä Zina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s