21.1.2019 Bremenistä Travemündeen (tietenkin eläinlääkärin kautta)

Otimme aamulla heti ensimmäiseksi tehtäväksi käydä eläinlääkärillä. Zinan piti ottaa matolääke (ekinokokki) lääkärin valvonnassa. 12 km matkaparkista oli yksi eläinlääkäri (Tierarzt Dr. Wischer) ja sinne me suunnistimme. Saksassa eläinlääkärit ovat vähän hassusti auki. Aamusta klo 8-11 välissä ollaan auki 2-3 tuntia ja iltapäivällä klo 15-20 ollaan 4-5 tuntia avoinna. Eli keskipäivällä ei monikaan ollut avoinna. Ja Saksassa eläinlääkärit eivät ole niinkään eläinlääkäriasemia vaan yksittäisiä lääkäreitä.

img_1365
Zinalla on oma paikka pöydän alla. Tässä hän vielä odottelee ruokaa.

Emme antaneet Zinalle aamuruokaa lainkaan (aiheutti ihmetteleviä katseita, kun auto starttasi), jotta saamme pillerin syötettyä ilman taistelua. Viimeksi Tanskassa taistelimme 15 minuuttia ja pilleri löytyi säännöllisesti lattialta ja koira näytti loukkaantuneelta, kun edes yritämme noin halpaa temppua, että työnnämme pillerin hänen suuhunsa. 😀

img_1389
Tierartzpraxis Dr. Wischer

Saavuimme eläinlääkärille ja kerroimme asiamme. Ystävällinen henkilö tiskin takana seurasi, kun annostelimme Zinan ruuan kuppiin ja sotkimme hänen antamansa pillerin siihen. Loppu on historiaa eli pilleri katosi ruuan mukana koiraan. Sitten tuli maksun aika. Kysyimme hintaa ja hän kirjoitti hinnan paperille – 2 euroa 70 senttiä. Ei meinattu uskoa silmiämme! Maksoimme hyvillä mielin laskun. Suosittelemme paikkaa mikäli satutte Bremenissä päin matkailemaan koiran kanssa.

img_1387
Taitaa olla vaan pillerin hinta tässä laskussa.

Jatkoimme matkaa kohti Kauflandia, mutta Bremenin isoon Kauflandiin ei päässyt asuntoautolla lainkaan parkkiin. Päätimme jatkaa matkaa Lübeckin suuntaan.  Ensin kuitenkin oli vuorossa Vitakraftin Outlet Store Bremenissä.

img_1395
Koiratkin olisivat olleet tervetulleita, mutta Zina odotti autossa. Kun myymälään astui, niin ovelta ei kuulunut mikään pimpelipom, vaan hevosen hirnahdus. 😀
img_1399
50 makutikkua 2 euroa. Parasta ennen -päiväys on 30.1.2019, mutta oletan, että maku ei lopu just sinä päivänä.
img_1396
Myynnissä oli ruokaa, makupaloja ja jonkun verran varusteita. Ostimme Zinalle vähän makupaloja ja kassalta saimme vielä kaupanpäällisen.
img_1402
Myymälän takana oli koirakoulun Agilityrata ja koirille oma suihku.

Kun Zinan herkkuvarastot oli tankattu, niin jalkauduimme läheiseen Weser Park shopping Centeriin. Kävimme siellä syömässä ja vähän ruokakaupassa.

img_1407
Weser Park

Seuraavaksi suuntasimme Cittipark Lübeckiin. Sieltä löysimme muutaman viinipullon.

img_1415
Suomen lehdistössä hehkutettiin superhypersusijätteverikuuta. Kuu näkyy tuossa Ikean kyltin vasemmalla puolella.
img_1420
Bambusta tehty kestomuki.
img_1424
Make Müller great again -viiniä. Ja pari muutakin asenteellista pulloa 😀
img_1429
Hieno kestokassi 🙂

Kaupan jälkeen ajoimme suoraan satamaan odottamaan laivaan pääsyä. Niin se loma sit loppui… Suomessa pakkasta vajaat 30 astetta ja sinne ollaan menossa.

img_1431
Lübeckin satama

Palaamme vielä laivamatkan jälkeen…

Anne ja Juhani…sekä Zina

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s