22.12.2019 Kasselista Löwensteiniin, Breitenauer Seelle

Aamulla laitettiin taas matkakoti lähtövalmiiksi. Yöpyminen maksoi 10 euroa. Ajelimme rauhallisesti suurinpiirtein suorinta reittiä Kasselista 320 km Löwensteiniin. Pari kahvitaukoa pidimme ja vaihdoimme yhden saksalaisen kaasupullon täyteläisempään. Säätila oli pilvinen ja välillä satoi. Lämpöä oli 4-6 astetta.

Kakkoskuski on tarkkana….

Breitenauer Seellä yöpyminen maksoi 33 euroa, mutta kyseessä onkin paremman luokan campingalue, joten emme valittaneet. Jos olisi aamuksi halunnut tuoretta leipää, niin illalla olisi pitänyt laittaa tilaus respaan. Pesimme illalla pyykkiä alueen pesukoneella. Hassua kyllä, pyykinpesukone ei ottanut maksua ollenkaan, mutta kuivausrumpu halusi maksun ennen toimimistaan. Respa oli jo mennyt kiinni, joten menimme aamulla käymään siellä. Kun saimme ladattua poletille rahaa, kuivausrummun (sivusta täytettävä) kansi ei pysynyt kiinni ja Juhani jäi pönkäksi.

Pyykit saatiin suurin piirtein kuiviksi 🙂

Lyhyestä virsi kaunis

Anne ja juhani… sekä Chili

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s