4.1.2020 Camping Marjal Costa Blanca – lepopäivä

Lauantaina otimme rennosti. Juhani tapasi koiranulkoilutusreissulla muutaman ihmisen, joita tapasimme täällä viime vuonnakin (terveisiä nummelalaisille 😀 ). Muuten suurin osa päivästä kului koiran ulkoilutukseen ja TV:n katsomiseen.

Espanjan TV:sta tulee myös englanninkielisiä ohjelmia, vaikka kaikki ohjelmat onkin dubattuja eli paikalliset näyttelijät puhuvat esim. englanninkielisen ohjelman repliikit. Näissä dubbaajissa on yksi naisääni, joka on niin ärsyttävä, että meinaa suoni katketa päästä. Naisääni on sellainen tekopirteä ja korkealta puhuva. Hän esiintyy todennäköisesti sadoissa ohjelmissa. Onneksi useat kanavat lähettävät ohjelmia myös monikielisinä, joten katsoja voi valita, millä kielellä haluaa ohjelmaa katsoa.

Hassu juttu on myös se, että kun tulee esim. Kova laki -sarjan jaksoja monta putkeen, niin ohjelmien lopputekstejä ei tule lainkaan, vaan kun viimeinen vuorosana on sanottu, niin uusi jakso alkaa ilman alkutekstejä. Välillä suomalainen katsoja ihmettelee, että miksi se poliisi on nyt tuolla kadulla, kun äsken se oli vielä työpöytänsä takana? Miten tuo juokseva mies liittyy tähän tarinaan? Ja mihin hävisivät kaikki muut kohtauksen toimistossa olevat henkilöt? Ja täällä mainoskatkot kestää yleensä 6 minuuttia. Monesti on jo ehtinyt unohtaa, että mitä ohjelmaa katsoo ja mitä ennen taukoa tapahtui. Tällä hetkellä ainoat asiat mitä telkkarissa mainostetaan ovat flunssalääkkeet ja hajuvedet.

Chili tapasi tänäänkin paljon uusia koiria ja hän oli todella innoissaan alueen koirapuistossa, kun sai juoksennella vapaana sydämensä kyllyydestä.

Chili ja Jeffrey (bokseri)

Palaamme taas asiaan 🙂

PS. Netti tällä alueella on edelleen tilattava arkipäivänä. Se kun asennetaan kiinteänä plotille. En vieläkään ymmärrä näiden nettisysteemiä.

PS2. Jos haluat saada tiedon, kun uusi postaus ilmestyy, voit valita pääsivulta Seuraa, jolloin ohjelma lähettää sinulle tiedon uudesta tarinasta.

Anne ja Juhani.. sekä Chili

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s