5.1.2020 Costa Blancasta Torre de la Horadadaan eli Camping Lo Monteen

El Marjal Costa Blancassa plotit ovat kohtuullisen kokoisia ja käytävät leveitä, joten meidän autolla ei ollut ongelmaa peruutella pois ruudusta. Kävimme porttien ulkopuolella tyhjentämässä harmaat vedet. Tyhjennyspaikan vieressä oli muuten agilityrata koirille. En tiedä oliko maksullinen, mutta saattoi olla.

Plotillamme oli sen verran kokoa, että saatiin oma piha.
Agilityrata

Päätimme olla menemättä tietullitielle. Moottoritien ja rannan välissä kulkee ihan hyvä tie, jonka varrella on mm. kauppakeskuksia. Se on vähän hitaampi ajaa, koska liikenneympyröitä riittää. Monet kaupat olivat näin sunnuntaina sulki, mutta iso Carrefour oli auki. Saimme autonkin parkkiin, joten menimme täydentämään ruokakaappia.

Nää saattais olla alienin aivoja tai jotain sellaista, mutta oikeasti nämä on marinoituja punasipuleita. Oikein maukkaita 🙂

Ruokakaupan jälkeen huomasimme tien varressa autonpesupaikan ja kurvasimme samantien pihaan. Itsepalvelupesulassa oli tilaa jopa meidän autolle. 4000 km pölyt ja kurat saatiin huuhdottua pois ja auto näyttää taas puhtaalta. Siinä autonpesun lomassa meitä lähestyi suomalainen eläkeläispariskunta, joka kauppareissullaan oli huomannut härmäläisen automme ja päätti tulla juttelemaan. He asuivat poikansa kämpässä talvikauden. Vaimo olisi ollut jo valmis lähtemään Rovaniemelle hiihtämään, mutta mies ei ollut lähdössä vielä minnekään 🙂

Ennen…
…ja jälkeen

Ajelimme loput 30 km kohteeseemme Camping Lo Monteen. Tällä alueella on mahdollista ostaa nettiä vähän päälle euron päivähintaan. Alue on siisti ja hyvin järjestelty. Suihkut on kiinteästi seinässä kiinni. Mutta vessassa paperia ei saa laittaa vessanpönttöön.

Ei jaksettu alkaa sorvaamaan autoa syvemmälle plottiin, joten se jäi tohon reunaan. Tällä alueella suurin osa muista autokunnista on norjalaisia, ruotsalaisia ja saksalaisia.

Asettauduimme aloillemme. Eipä ole muuten missään muulla alueella ikinä ollut näin suuria asuntoautoja yhtä paljon samassa paikassa. Täällä on kymmeniä samankokoisia autoja kuin meillä (Concorde Charisma) ja varmaan muutama kymmenen suurempaa autoa kuin meillä (kokoluokkaa täysikokoinen bussi).

Huomenissa taas jatketaan.

Anne ja Juhani… sekä Chili

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s