Maanantai oli pyhäpäivä ja koska tiistai on työpäivä, niin meillä hoidettiin työasioita. Vastailtiin sähköposteihin, tehtiin laskuja, järjestettiin juttuja,… Aika hienoa, miten nykyään monet asiat voi hoitaa etänä netin kautta.

Campingalueen pääkatu. Näkyvillä pari isoa autoa.

7.1. illalla lähdimme iltakävelylle kylille. Kylä oli edelleen hiljainen. Löysimme avoinna olevan intialaisen ravintolan. Mitens te muut? Kun katsotte kuvaa, niin tuleeko mieleen joku tuotemerkki? Mulle tuli joku muistikuva tuosta asettelusta… Päätimme joka tapauksessa, että tänään meillä syödään intialaista. Hyvää oli!

Indian Hut restaurant
’Hiljainen on kylätie…’

8.1. Respa tilasi meille taksin ja haimme auton vuokraamosta. Taksikuski oli ihan ok, mutta ajotyyli paljasti sukulaisuuden Fittibaldiin ja ehkä myös Carlos Sainziin. Auto (Fiat Punto, ajettu 8000 km) 9 päiväksi maksoi 260 e täystuhovakuutuksella (eli vakuutus korvaa kaiken vahingon mitä me saamme aikaan, oli syy meidän tai ei).

Kävimme paluumatkalla kaupassa. Jos joku ihmettelee meidän intoa käydä kaupassa usein, niin kerrottakoon, että meillä on ihan mukavan kokoinen jääkaappi, mutta se on kuitenkin asuntoauton kohtuullisen pieni jääkaappi. Eli mitään suurempaa ei jääkaappiin mahdu. Sen lisäksi paikalliset leivät kestävät pehmeänä yhden päivän eli leipävarastoa on täydennettävä aika usein.

Tätä taidetaan kutsua lomailuksi…

Anne ja Juhani… sekä Chili

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s