Aamulla näimme minkälaiseen paikkaan olimme saapuneet. Aurinko paistoi, mutta oli 2-3 astetta pakkasen puolella. Maa oli kuurassa, kun lähdettiin Chilin kanssa lenkille. Chili tapasi 2 koiraa. Toinen oli 10 vuotta vanha ja pienempi oli 17 vuotias. Chili sai taas liikuntaa – ei silleen, että ne koirat olis juosseet Chilin kanssa, vaan Chili vaan juoksi ympyrää koirien ympärillä. Pääasia, että sai juostua.:)

Varjoja auringossa. Mun vierellä se isompi koira… tai siis sen varjo 🙂 Ja Chilillä on meno päällä.
Komee oli ilma.
Ei ollut ruuhkaa alueella. Tuo jenkkiauto oli juuri poistumassa alueelta.

Tyhjensimme vessan ja harmaat vedet ja täytimme vesisäiliön. Yöpyminen maksoi 13,30 e ja siihen sisältyi sähkö. Ilmeisesti alueella olisi ollut myös vessa, mutta se oli toisella puolella aluetta ja emme sitä eilen illalla pimeässä nähneet.

Kävimme taukojumpalla Carrefourissa jossain Aumurin jälkeen.

Carrefourissa. Yksi suuri ero kauppojen välissä Espanjassa ja Ranskassa on se, että Ranskassa (ja Saksassakin) on paljon enemmän valmisruokia tarjolla.
Sixpäkki viiniä ruuanlaittoon ja tuossa mötikässä oli mausteet ruokaan.
Jossain oli tällaiset hienot sillankannattimet.
Ottmarsheimin kohdalla mennään

Saavuimme Stellplatz Bad Bellingeniin n. klo 17.00. Bad Bellingenin nimikin jo kertoo, että siellä on bad eli uima-allas. Stellplatz on ihan Thermabadin vieressä. Itseasiassa alueen puomi oli ylhäällä ja yöpyminen piti käydä maksamassa Thermabadin kassassa. Alueella oli 31 autopaikkaa ja yöpyminen maksoi 16 euroa (sis.sähkö). Stellplatzilla yöpyjät saavat alennuksen Thermabadin lipuista, joiden normihinta oli muistaakseni 16,50 e/hlö ja alennuksen kanssa 13,50 e/hlö. Meille vaan kävi sellainen tuuri, että kun tulimme klo 19.00 jälkeen, niin saimme vielä euron alennusta/hlö myöhäiskäyttäjinä. Emme valittaneet.

Bad Bellingen Thermabad

Bad Bellingenin Thermabadiin kuului sisäallas ja ulkoallas. Yritin perustella Juhanille, että mä olen melkein käynyt avannossa. Olen ulkona pakkasella uimassa vedessä. Varmasti altaan ulkopuolella on jäätä eli periaatteessa olin avannossa. Jossa vesi oli 39 asteista 🙂 Tässä Thermabadissa ei ollut niin monipuolisia vesiputouksia ja hierovia vesijuttuja kuin monessa muussa vastaavassa, mutta kyllä se lämmin vesi ajoi asiansa. Meillä nukuttiin kuin tukit seuraava yö…

Palaamme asiaan.

Anne ja Juhani…sekä Chili

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s