Aamulenkillä Chilin kanssa huomasin Stellplatzin olevan aivan puistossa kiinni. Kävelimme pienen metsikön läpi ja pääsimme itse puistoon. Puistoon oli laitettu siellä pesivien ja asuvien lintujen kuvia, vähän selostusta niiden elintavoista ja niiden ruuakseen käyttämistä hyönteisistä. Kaunis puisto! Artikkelikuvassa näyttäisi joku tyyppi olevan kalassa, mutta oikeasti se oli joku taideteos ja kyseessä oli mallinukke.

Ajattelin polulle mennessäni, että kyllä se johonkin menee, kun kerran on polku muodostunut.
Kuten huomaatte, yöllä oli pakkasta. Kaikki oli vähän sokerihuurrettua 😉 Nuo roikkuvat jutut oli ilmeisesti hämähäkinseittejä.
Mä katselin hyviä kuvakulmia, kun tajusin, että koiran flexi liikkuu ja koira etenee. Otin kuvan, kun totesin, ettei se heti tonne putoa. Kyllä se jää kesti pienen villakoiran 🙂
Me käveltiin Chilin kanssa tuonne kadun toiseen päähän ja siellä Chili tapasi valkoisen Länsi-Ylämaan terrierin, jonka kanssa hän seurusteli hetken. Tässä kuvassa vasemmalla näkyy niitä lintutauluja.

Tänään oli osittain työpäivä, joten emme edenneet satoja kilometrejä. Olemme laskeneet loppureissun päivittäisen ajotarpeen olevan noin 200 km päivä. Tähän on laskettu muutama päivä ilman ajoa, koska meillä on suunnitelmissa tehdä muutakin kuin vain ajaa.

Tälle Stellpaltzille mahtui siis 31 autoa. Tuo takana oleva rakennus oli Rewe -kauppa, joka oli klo 22.00 asti

Saavuimme illansuussa Camping de Strasbourgiin. Olemme olleet täällä aikaisemminkin mm. viime vuonna. Ihan mukava paikka, jossa on vuokrattavana myös mökkejä (pieniä taloja). Suihkut ja vessat ovat siistejä ja suihkukopit ihan kohtuullisen kokoisia. Suihkut on kiinteästi seinässä ja niissä on melko lyhyt aikakatkaisu.

Jatkamme taas!

Anne ja Juhani… sekä Chili

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s