Aamulla Well Mobile Park Bad Schönbornin henkilökunta saapui paikalle ja saimme maksettua yöpymisemme (11,50 e). Vieressä olisi ollut thermabad, mutta ei illalla enää jaksettu lähteä polskimaan.

Well Mobile Park Bad Schönborniin mahtuu 86 asuntoautoa. Pakkasta muutama aste ja melkein paistoi aurinko.

Suuntasimme Reimo -retkeilytarvikekauppaan Frankfiurtissa. Mainostavat itseään megastorena, mutta me ollaan käyty Obelinkissa, Hollannissa ja me tiedetään minkälainen on ratkeilykaupan megastore. Obelink on varmaan oikeasti 10 kertaa suurempi kuin tämä Reimo. Mutta saimme Reimosta pari pientä tarvitsemaamme juttua. Samalla totesimme, että täytyy lähteä vielä käymään Fritz Bergerillä (seuraava retkeilyvarustekauppa), jotta löydetään se mitä etsitään.

Reimo
Chili tutustui myös retkeilytarvikkeisiin Reimossa.
Frankfurtissa oli sumua ja lämpötila n. 5 astetta plussan puolella.

Fritz Bergeriltä löysimme loput tarvitsemistamme jutuista ja matka jatkui. Matkalla ei oikeastaan tapahtunut juuri mitään mainittavaa. Paitsi, että kun aloimme lähestyä seuraavaa stellplatzia, niin meinasi usko loppua kesken. Alkoi nimittäin tie olemaan sen verran kapeata ja mutkaista, että ihmeteltiin, ollaanko oikealla reitillä. Navi kyllä väitti meidän olevan oikealla reitillä, mutta navilla on joskus silloin tällöin tapana kertoa muunneltua totuutta.

Hallenbergin pikkukaupungin kohdilla mennään ylöspäin.
Tie alkoi olla aika kapea…
…eikä tie leventynyt jatkossakaan. Tuo alareunan boxi on keskellä tuulilasia eli tie oli just vähän leveämpi kuin meidän kulkuneuvo.

Pääsimme kuitenkin perille Wohnmobilpark Winterbergiin. Alueelle mahtuu n. 100 autoa. Varustetaso oli ihan kohtuullinen, tosin suihkussa tarvittiin euron kolikko, jolla sai 5 minuuttia lämmintä vettä. Alueella oli myös ravintola, jossa meno oli illalla hilpeimmillään. Yöpyminen maksoi n. 20 euroa. Luulen, että maisema maksoi ainakin 5 euroa 🙂

Ei lisättävää…

Mutta se siitä päivästä. 🙂

Anne ja Juhani… sekä Chili

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s