Heiligehafenissa paistoi komeasti aurinko puolipilvisessä säässä, kun pohjoisen pallonpuoliskon vuoden pimeimpänä päivänä heräilimme. Laitoimme aamiaista ja hörpimme just kahvia, kun oveen koputettiin. Oven takana oli mies, joka kyseli koronapassiemme perään. Näytimme tulostetut kappaleet ja hän oli tyytyväinen. En tiedä mitä olisi tapahtunut, jos meillä ei olisi ollut tarvittavia rokotuksia. Putkaa, linnaa, vankeutta? No, onneksi rokotukset eivät ole olleet meille mikään ongelma.

Tasaista maisemaa

Normaalisti olemme kuluttaneet vähän enemmän aikaa etelään ajamiseen, mutta nyt meillä oli pieni aikataulujuttu. Meillä on varattuna jääkaapinvaihto 22.12.2021 klo 8.00 Hollannin Schijndelissä. Lupasivat, että päästään jatkamaan matkaa viimeistään klo 12.00. Syy miksi jääkaappimme vaihdetaan Hollannissa eikä jo ennen matkan alkua Suomessa, oli hinta. Suomessa pelkkä jääkaappi rikkinäisen Electroluxin AES kaapin tilalle olisi maksanut n. 2000 e + asennus. Nyt Hollannissa sama jääkaappi maksoi asennettuna 1650 e.

Sieltä pajalta muuten soittivat eilen, että vaikka kaikki ei-välttämättömät kaupat ovat Hollanissa koronarajoitusten vuoksi suljettu, niin heidän korjauspajansa on auki. Niin olimme olettaneetkin. Tosin heilläkin suuri caravantarvikeliikkeen puoli, jonka yhteydessä korjaamo on, oli suljettu. Meidän jääkaapissa on siis se vika, että se ei käynnisty lainkaan kaasulla ja jääkaappi sekä pakastin on kuitenkin ihan kiva olla olemassa. Tosin meillähän on auton virralla käyvä jääkaappiboxi varajääkaappina eli ihan ilman jääkaappia ei jouduttu olemaan.

Soveltavaa parkkimista kaupan parkkipaikalla.

Pysähdyimme matkalla kauppaan Bad Oldesloessa. Kävimme ekaksi itse kaupassa ja sen jälkeen otimme koirat mukaan ja menimme koiranruokakauppaan, joka sijaitsi samassa pihapiirisssä. Saksassa suunnilleen kaikki käyttivät maskia kaupassa.

Rokkijoulupukki
Skumppaa sai edukkaasti…
…kuten myös olutta.
Ja kahvia.
Hajusteita 🙂
Viiniä oli myös tarjolla kohtuulliseen hintaan.
Eläinruokakaupassa oli kivoja hajuja 😀
Ja kavereita.

Tauon jälkeen matka jatkui kohti Hollantia.

Auringonlasku Saksan puolella.
Rajalla ei ollut pysäytystä tms. Me yritimme tankata, mutta rajalla oli tässä kohtaa vain kahvila.

Saavuimme Schijndelin kaupunkiin, josta löysimme matkaparkin keskeltä kaupunkia. Eli se oli periaatteessa parkkipaikka, jossa oli varattu yöpyville asuntoautoille 6-8 paikkaa. Me olimme ainoat yöpyjät, joten parkkeerasimme poikittain ruutuihin nähden, koska automme on sen verran pitkä, että olisimme tukkineet parkkipaikan ajokaistan, mikäli olisimme ahtautuneet yhteen ruutuun.

Kävin koirien kanssa kävelyllä parkkipaikkaan rajoittuvassa puistossa ja Juhani teki ruokaa. Täyden vatsan viereen on hyvä köllähtää nukkumaan 🙂

Palaamme

Anne ja Juhani sekä C+C

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s