Aamulla tiskasimme tiskit ja laitoimme auton matkakuntoon. Tähän matkakuntoon laittamiseen liittyy kaikkien kaappien sulkeminen, kattoluukkujen sulkeminen, kaikkien tavaroiden laittaminen pois sellaisista paikoista, mistä ne saattaisivat pudota… ja lisäksi tietenkin sähköjohdon irroitus, pihamaton ja pihatuolien pakkaaminen takaisin autoon yms.

Dronekuva Peñiscolan Camping Edenistä. Meidän auto oli suurinpiirtein kuvan alapuolella. Merelle ei ole pitkä matka.

Matkaa seuraavaan kohteeseen oli noin 350 km eli ei ihan mahdoton tehtävä. Olemme muutamana vuonna käyneet matkan varrella Carrefour Petrerissä ja päätimme tänäkin vuonna tehdä kauppareissun juuri siihen myymälään. Löysimme ekalla kerralla kaupan takaa parkkialueen, johon myös asuntoauton saa parkkiin. Sinne suuntasimme nytkin.

Auton ikkunan sisäpuolellakin on tollaisia vaaleita jälkiä samalla korkeudella kuin meidän puudeleiden nenät. Sattumaako? 😀

Kaupasta tarttui mukaan parit skumpat, juustoja, jamonia (kinkkua), hedelmiä ja vihanneksia. Carrefourissa on sellainen systeemi, että henkilökunta punnitsee hedelmät ja vihannekset. Osasin vastata kieltävästi, kun punnitsija kysyi minulta espanjaksi, että haluanko banaanit pussiin 🙂

Ihmettelimme taas paikallisia tomaatteja. On niitä vaan niin montaa lajia.

Vasemmalla sinisiä tomaatteja. Oli aika vinkeän näköisiä.
Lisää tomaatteja
Jamonia
Ei ollut kallista siideriä. Otettiin yksi pullo. Oli aika makeeta.
Carrefouriin yhteydessä oli autonpesupaikka. Automaattipesu henkilöautolle 2,70 euroa. Ei paha.
Meidän salainen reitti kaupan takapihalle ja pois sieltä 😉
Siellä se sonni taas toljottaa.
Aletaan olemaan lähellä.

Saavuimme Alannia Resort Costa Blancan Campingalueelle (entinen Marjal resort Costa Blanca) illan suussa. Olemme täällä parkissa ainakin seuraavan viikon tai kaksi. Nyt meillä ei ole tarvetta kierrellä sen enempää ympäriinsä. Olemme olleet täällä muutaman kerran aikaisemminkin. Paikka on todella hyvin hoidettu ja siisti. Vessatiloja ja suihkuja on riittävästi. Plotit autoille ovat tarpeeksi isoja, ettei tarvitse hirveemmin sorvata isoakaan autoa paikalleen. Koirille on iso koiratarha. Alueella on kauppa ja ravintoloita. Tenniskenttä ja padelikentät löytyvät just porttien ulkopuolelta. Petankkikenttiä on alueella useita.

Auringon laskiessa taivas oli vaaleanpunertava.
Koirien ulkoilutusalue. Portti on tuolla ihan perällä.

Sisäänkirjautuminen sujui nopeasti ja respahenkilö kysyi Juhanilta, että onko Anne tälläkin kertaa mukana 🙂 Lemmikeistä ei täällä peritä erillistä maksua.

Äkkiä se pimeys tuli.
Länsi on tuolla.

Totesimme, että ollaan jokunen päivä paikallaan ja sen jälkeen lähdemme etsimään samaa autonpesupaikkaa kuin pari vuotta sitten. Meidän asuntoauto on nimittäin ihan järkyttävän likainen ulkoapäin.

Me palaamme taas!

Anne ja Juhani sekä puudelit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s