Keskiviikkona harrastimme syvämietteistä lomailua ja koiranulkoilutusta. Marjal Costa Blanca on muuttanut nimensä Alannia Costa Blanca Resortiksi, mutta mikään muu ei oikeastaan olekaan muuttunut.

Alannia Costa Blanca camping alue
Siellä niitä on muitakin kesämökkejä. Tässä kuvassa näkyy vajaa puolikas alueesta.
Suihku- ja WC -tilat ovat siistit ja toimivat. Ainoa huono puoli on, että suihkut on kiinteästi kiinni seinässä.

Koirat ovat tavanneet monia uusia kavereita kuten esim. Tepan, joka asuu melkein meidän naapurissa. Hänen ihmisensä asuvat Suomessa samoilla huudeilla kuin mekin. Tosin emme ole ikinä heitä Suomessa nähneet. Toinen kiva kaveri on Jekku, joka tykkää tytöistä kovasti. Lisäksi tapasimme pari ranskalaista koiraa ja yhden saksanpaimenkoiraa muistuttavan koiran, joka on kiltti, mutta hän haluaa olla omissa oloissaan. Hänet on saatu rescue -koirana itäisestä Euroopasta ja hän on asunut sotatoimialueella. Hänellä ei ollut hyvä päivä, kun täällä paikalliset olivat jänismetsällä ja tuolla ympäristössä paukkui. Voi ressukkaa…

En nyt muista, mikä hänen nimensä oli, mutta kiva kaveri oli ilmeisesti

30.12.2021 oli matkailuauton aika päästä pesuun. Meillä oli hämärä muistikuva siitä, missä viimeksi pesimme matkailuauton pari vuotta sitten ja lähdimme suunnistamaan kohti Cepsaa, joka sijaitsee Torreviejasta ehkä etelään ja joka on sen pienemmän tien varressa. Sen enempää tuntomerkkejä paikasta meillä ei ollut, mutta hyvin löydettiin perille. Ja autokin saatiin puhtaammaksi.

Angles morts tarra
Ranskassa vaadittu kuolleista kulmista varoittava merkki erottuu edukseen 🙂
Tätä likaa on kuljetettu mukana osin Suomesta asti.
Matkailuauto pesussa
Nyt näyttää paremmalta 🙂

Pesun jälkeen käväisimme etsimässä kauppakeskus Zeniasta prepaidnettiä, mutta sieltä ei sellaista saatu ostettua. Jouduimme palaamaan takaisin suunnilleen samaan paikkaan, missä pesimme auton, koska siellä oli Orangen myymälä. Prepaid netti maksoi 20 e/65 gigaa.

Zenian Boulevardin ulkopuolella on parkkipaikkoja myös isommille autoille. Bongattiin parkkiksella yksi ahvenanmaalainen asuntoauto.

Päätimme hankkia vuokra-auton vasta maanantaina. Täällä päin nimittäin asuntoautolla ei ole mitään asiaa monienkaan kauppojen parkkikselle, koska parkkipaikkojen sisäänajo on korkeusrajoitteinen. Monet kadutkin ovat kaupungeissa niin kapeita, että asuntoautolla ei vaan mahdu.

Auringon laskiessa ajettiin takaisin kohti Alanniaa.
Coffee päätti istua Pommin päälle. Pommi on siis pehmeä Angry Birds tyyny, joka on molempien koirien suosiossa.
Oli vähän sumuinen ilta.

31.12.2021 Vuoden viimeinen päivä sujui meiltä lomailun merkeissä. Käytiin vähän tutkimassa tämän alueen ohjelmatarjontaa iltakävelyllä. Täällä oli ihan maltillisesti ilotulitteita ilmassa. Koirat eivät juurikaan reagoineet paukkuihin. Ja meillä oltiin nukkumassa jo 10 minuuttia yli puolenyön. 🙂

Koirat pihalla. Taustalla näkyy espanjalaisten naapuriemme kesämökki.
Matkailuautolla Eurooppaan
Respan kieppeillä
Alannia Costa blanca ohjelmaa
Tässä oli menossa ilmeisesti joku Frozen -vaikutteinen esitys.
Keskusaukio
Pelihuoneesta löytyy tekemistä.
Camping alueen Padel häkit
Padelia pelataan illallakin
Tenniskentällä ei ollut kukaan pelaamassa just nyt.

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Toivottavat Anne ja Juhani sekä pari puudelia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s