9.-11.1.2022 Lomailua, vieraita ja kyläilyä – ja valmistautuminen matkan jatkumiseen

9.11.2022 meillä kävi vieraita. Eräällä tuttavaperheellä on loma-asunto Torreviejassa ja me tarjosimme heille kahvit meidän kesämökissä. Mukavaa oli jutella kahvin ääressä.

Vieraiden lähdettyä kävimme vielä tutkimassa Aldin valikoimat. Aldi on vähän samanlainen kauppa kuin Lidl.
Ei ollut Aldissakaan ruuhkaa
Taas oli vaaleanpunainen iltataivas

10.1.2022 vietimme lomailupäivää. Kävimme Tescon myymälässä hakemassa kunnon pekonia ja löydettiin myös vähän erikoisruokavalioon soveltuvaa ruokaa. Myymälässä oli aika monta brittiä asiakkaana ja myös kassahenkilö oli selkeästi britti.

11.1.2022 Heräsimme aamulla pieneen vesisateeseen. Koko päivän sää oli harmahtava. Täällähän on ollut nyt kohtuullisen lämmintä ja aurinkoista eli päivälämpötilat ovat olleet jossain 15-25 välissä. Yölämpötilat puolestaan vaihtelevat. Välillä on ollut illalla 10 astetta, kun käy koirien kanssa ulkona ja välillä yöllä on selkeästi ollut pakkasta. Yksi suomalainen asukas kertoi, että eräänä aamuna oli Hiacen tuulilasi jäässä. Ja oli kuulemma meidän vuokra-autonkin tuulilasi huurteessa eräänä aamuna, kun Juhani vei koirat ulos aikaisin.

Pitkästä aikaa pilvinen sää.
Päivälläkin oli vielä pilvistä.

Kävimme Torreviejassa lankakaupassa. Täällä isoissakaan marketeissa ei ole lankaa myynnissä, vaan langat myydään erikoisliikkeissä. Ostin vähän materiaalia tiskiliinoihin. Niitä on miellyttävä ja helppo kutoa, kun on ajopäivä.

Poikkesimme vielä Zeniassa (se suuri kauppakeskus). Kävin kurkistamassa pariin vaatekauppaan, jossa yleensä on ollut kivoja vaatteita tarjolla, mutta tämä on taas niitä vuosia, että jo ovelta väreistä näkee, että minulle ei löydy mitään. En siis ole pastellisävyjen ystävä ja tämä vuosi on näköjään taas pastellien juhlaa.

Zenian naapurustoakin näkyvissä.
Kosmopoliittikoirat kauppakeskuksessa.
Maailman pienin Ikea?
C&A:n tämän kevään värit. Juu ei.
AlCampon kalatiskillä tarjolla mustekalaa…
…ja levää
Saavuimme taas takaisin campingalueelle. Toi musta laatikko tuolla kaukaisuudessa on porttivahdin toimisto. Jos alueen järjestelmään on syötetty auton rekisterinumero, niin puomi aukeaa automaattisesti.

Illalla kävimme parantamassa maailmaa Tepan ja hänen ihmistensä kanssa. Tepan ihmiset ovat siis ne, jotka asuvat samoilla huudeilla Suomessa kuin me. Emme vaan ole ikinä nähneet heitä Suomessa 🙂

Tepa on erittäin ystävällinen koira, joka tervehtii kaikkia ohikulkijoita – paitsi jos on päikkäreillä.
Tepa lähikuvassa

Huomenna onkin sitten se päivä, kun lähdetään valumaan hitaasti kotia kohti. Ajatus on käyttää aikaa paluuseen ja totuttautua kylmempään ilmanalaan vähitellen. Yritämme välttää satojen kilometrien päivämatkoja. Välillä se onnistuu, kun valittu Campingalue on auki, mutta välillä matka jatkuu kohti seuraavaa aluetta tai matkaparkkia.

Yöllä oli sumua, kun palattiin omalle autolle.

Ranskassa on pari paikkaa, jossa olisi kiva vierailla. Mehän olemme kiinnostuneita historiasta, joten joku historiallinen mielenkiintoinen kohde saattaa osua kohdalle.

Koronarajoitukset ovat taas vähentäneet meiltäkin töitä, joten meillä ei ole ihan hirveä kiire työmaalle.

Palaamme taas asiaan.

Anne ja Juhani sekä puudelit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s