Aamulla nähtiin taas tarkemmin, että mihin sitä oltiin illalla tultu. Juhani laittoi autoa matkakuntoon ja minä lähdin koirien kanssa lenkille. Jos muuten vaikuttaa siltä, että minä olen koko ajan lenkillä koirien kanssa, niin käsitys on väärä. Meidän koirilla on sellainen omituinen käsitys, että aamun ensimmäinen pissakäynti on Juhanin hoidettava. Minä saatan olla hereillä asuntoauton sohvalla, mutta kun koirat haluaa ulos, ne menee herättelemään Juhani rapsuttamalla sängyn seinämää.

Wohnmobil stellplatz Mannheim eli Mannheimin matkaparkki
Maksuautomaatti

Meillä oli suunnitelmissa käydä potkimassa vähän renkaita parissa autokaupassa. Ajoimme Friedbergiin ja tutustuimme yhteen asuntoautoon. Tarkoituskin oli vaan katsoa sopiiko sängyn järjestely meille. Sopihan se, mutta auton nahkasohva oli myrkyn vihreä, joka ei oikein miellyttänyt.

Ei ollut sohva ihan sitä mitä haimme 😀
Takana parisänky, josta pääsee pois ilman seiväshyppyvälineitä.

Saavuimme illalla Dillenburgiin matkaparkkiin. Vieressä oli ostari, jossa sattui olemaan Tegut -kauppa. Siellä myydään kaikenlaista ’hyvän elämisen’ -ruokaa ja satuin löytämään mysliä, joka sopii minulle. Jee!

Friedberg
Butzbachin kohdilla ollaan.

Seurailtiin, kun kemikalion ovella kaikilta kysyttiin koronapassi. Täällä on aika tiukkaa noiden koronarajoitusten kanssa.

28.1.2022 jatkoimme taas matkaa. Ennen lähtöä kävin hakemassa lisää ostamaani mysliä. Olin maistanut sitä ja hyväksi sen todennut, joten kotiinkin sitä piti saada.

Dillenburgin matkaparkki. Maksuton matkaparkki, sähköstä tietenkin joutui maksamaan muutaman euron.
Matkaparkki vastapäätä oli taas ilmainen koronatestipaikka.
Aurinkoakin näkyi.
Lehmuskuja tai oikeastaan tie.

Seuraava asuntoauton renkaiden potkimispaikka sijaitsi Hiddingselissä. Auto oli ihan ok, mutta se oli ruman värinen.

Ihan kiva, mutta juu ei.
Tämä matkailuauto oli aika… persoonallisen näköinen 😀 Saattaa mennä paikkoihin mihin muilla autoilla ei pääse.
Hiddingselin keskustan kohdalla mennään.

Seuraava kohde oli Osnabrück. Meidän piti jäädä sinne yöksi matkaparkkiin, mutta tämä matkaparkki ei sopinut meidän autolle mitenkään. Parkkiruudut olivat aivan liian pieniä ja ne oli sijoitettu tiehen nähden omituisesti.

Aldin myymälässä vaadittiin FFP2 maskit.
Jänisviinaa?

Kävimme paikallisessa Aldissa. Ovella oli maininta siitä, että sisällä pitää käyttää kuonokoppamallista maskia. Meillä oli kuitenkin kirurgiset maskit päässä, joten emme sen enempää kiinnittäneet huomiota asiaan. Haahuiltuamme koko myymälän läpi saavuimme kassalle, latasimme ostokset hihnalle ja kun meidän vuoro tuli, kassahenkilö ilmoitti tiukasti, että meillä on vääränlaiset maskit. Siinä kassalla oli myynnissä niitä toisia maskeja ja jouduimme ostamaan 0,49 euroa maksavat maskit, poistamaan kirurgiset maskimme ja laittamaan kahden metrin kävelymatkaa varten toiset maskit. En nyt sen enempää kommentoi asian järkevyyttä 😀

FFP2 maskien kääreet…

Päätimme ajaa Bremeniin vanhaan tuttuun matkaparkkiin Kuhhirteniin . Paikka oli yllättävän täynnä. Tämä aluehan on kuin campingalue ja siellä on aina silloin tällöin henkilökuntaakin. Alueella on myös ok netti.

Bremen by night
Bremen Kuhhirten matkaparkki. Täällä alueella on erikseen varattu ruutuja yli 8 metrisille autoille.

Palaamme asiaan!

Anne ja Juhani sekä matkapuudelit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s