Pääsimme liikkeelle vähän klo 11.00 jälkeen. Meillä oli edessä vajaan 700 km ajo Torreviejaan, joten oli jo aika pistää vankkurit liikkeeseen.

Asuntoautolla Espanjassa
Leirintäalueen huoltorakennukseen mentäessä oli ihan kivat maisemat.
Aloe vera
Alueella on myös bungaloveja vuokrattavana.
Matkaan!
Villakoirat matkustaa
Koirat pitkin poikin. Coffee maastoutuu tohon sänkyyn aika hyvin 😀

Pysähdyimme tankkaamaan Essolle Riudellots se la Selvan kohdilla. Minä lähdin koirien kanssa vähän jaloittelemaan viereiselle virkistysalueelle. Virkistysalue oli tarkoitettu matkailijoiden käyttöön, mutta nyt kaikki alueelle johtavat autotiet oli sulki. Oliskohan ollut joku remontti alkamassa? Oli iso ja viihtyisä koirien ulkoilutusalue 🙂

Mainio virkistysalue.
Sosiaalinen media taas tarkastettu

Matka jatkui Barcelonan ohi. Oltiin muutamassa ruuhkassa ja edettiin todella hitaasti, mutta ei mitään suurempaa hätää.

Porta de Barcelona
Porta de Barcelona
Reusin kohdalla mennään.

Kun pääsimme myöhään iltapäivällä Santa Magdalena de Polpisin kohdalle, niin liikenne pysähtyi melkein täysin. Normisti tuohon päivän 700 km matkaan voisi laskea asuntoautolla7,5-8 tuntia, mutta nyt me vietimme tuolla tiellä aikaa suurinpiirtein 11,5 tuntia. Tiekyltit kertoivat, että kyseessä on onnettomuus tai tietyö, mutta emme nähneet hälytysajoneuvoja ensimmäistäkään eikä missään tienposkessa ollut tietyöajoneuvoja. Jäi siis epäselväksi miksi liikenne seisoi tuntitolkulla. Totesimme, että tällä reissulla jää Petrerin Carrefour käymättä, koska se on jo sulki, kun päästään sinne.

Ruuhka alkoi.
Rekkoja pysähtyi tauolle pientareelle.
Koirien piti päästä pissalle, joten he kävivät ojanpientareella, kun kumminkin paikallaan seistiin.
Tämä oli ainoa hälytysajoneuvoa muistuttava kulkine, mitä nähtiin ruuhkan tiimoilta.

Pääsimme Alannia Costa Blancaan. Meillä oli varaus vasta 23.12.2022 alkaen, mutta menimme toiveikkaana katsomaan mikäli respa sattuisi olemaan vielä auki, jotta olisimme päässet päivää aikaisemmin sisään. Respa oli kuitenkin jo sulki. Meinasimme jäädä parkkiin alueen portin ulkopuolella olevalle parkkipaikalle, mutta alueen vartija tuli ystävällisesti kertomaan, että se ei ole mahdolllista.

Lähdimme ajamaan muutaman kilometrin päässä olevalle luonnonsuojelualueella. Kävimme siellä viime vuonna päiväretkellä ja silloin huomasimme siellä parkissa asuntoautoja. Asuntoautokielellä puhutaan puskaparkista eli se on sitä, kun parkkeerataan ilmaiseksi jossain maastossa tms. paikassa mikä ei ole virallisesti asuntoautojen yöpymiseen tarkoitettu paikka.

Kaupungin valot taivaanrannassa.

Saimme auton parkkiin ja iltapalan jälkeen oli aika mennä nukkumaan.

Huomenna jatkuu…

Anne ja Juhani sekä 2 puudelia