Vuoden vaihtuminen meni ihan normaalisti eli kuultiin raketteja (mä en taaskaan nähnyt yhtään rakettia) ja ennen klo 0.30 oltiin nukkumassa. Hyvää uutta vuotta kaikille 🙂

Täysikuu kävelylenkillä

Vuoden ekana päivänä lähdin koirien kanssa kävelylle ja tutustuin lähemmin Alannia Costan bungalovialueeseen. Alkupäässä on isompia taloja, joista osa oli selkeästi pidempiaikaiseen asumiseen tarkoitettuja kesämökkejä. Oli sen verran hienoja terasseja ja varastoja rakennettu bungalovin yhteyteen, että ei voinut erehtyä.

Nämä mökit oli ilmeisesti tarkoitettu vähän pysyvämpää käyttöön. Tuossa oikealla on artikkelikuvan uima-allasalue.
Ihan hyvä, että olivat mökit erivärisiä, jottei mene väärään mökkiin iltapimeällä.
Kyllä tämä nyt hotellihuonetta vastaa. Mökit ei oikeastaan ole kovin isoja, mutta kun ottaa huomioon terassin olohuoneena, niin ei ollenkaan hassumpi.
Vuokra-auton saa parkkiin tohon mökin viereen.
Nämä mökit vaikuttivat hieman isommilta.
Pohjoismaista väriä paikalla 🙂

Toisessa päässä aluetta oli viehättävä alue, jossa bungalovit oli sijoitettu vähemmän järjestelmällisesti pienten kävelypolkujen varteen. Kasvillisuus oli runsasta ja tarjosi näkösuojaa kullekin talolle. Jokaisessa mökissä oli keittiö ja 2 makuuhuonetta sekä pieni olohuone. Terassilla oli aurinkotuolit ja ruokailutila.

Uudelle alueelle ei ollut autolla asiaa. Tosin parkkipaikka oli 50 metrin päässä.
Tässä niitä uudempia mökkejä.
Välillä polkumaiset kulkuväylät levenivät, mutta tännekään ei ollut autossa asiaa.
Ja tässä meidän kesämökki. Ens kerralla, kun menemme tuonne, niin otamme suosiolla isomman plotin. Ei muuten, mutta ison auton peruuttelu tosta ruudusta oli tarkkuutta vaativaa. Tuo meidän auton takana oleva auto kuuluu seuraavan kuvan koiran omistajille.
Meidän naapurin koira. Hänessä on mm. Bichon friseetä ja hän oli erittäin ystävällinen tapaus. Tässä kuvassa hän karkasi meidän puolelle tuosta auton alta. Yleensä hän heittäytyi selälleen samantien, kun Chili lähestyi 🙂

Meidän naapurit (joilla oli siis tuo vaalea koira) olivat brittiläis-irlantilainen pariskunta. Briteillähän on nyt se ongelma, että he saavat viipyä Schengen-alueella 90 päivää kerrallaan. Sen jälkeen heillä ei lupaa saapua Schengen-alueelle seuraavaan 90 päivään. Tämä hankaloittaa brittien lomia aika tavalla. Aikaisemmin britit asuivat Espanjassa monta kuukautta kerrallaan talvella, mutta nyt se ei enää onnistu. Naapurimme brittiläinen mies totesi Juhanille, että tämä sääntö ei koske häntä, koska hän on naimissa irlantilaisen kanssa ja irlantilaisethan kuuluvat Schengeniin. Mies totesi tosin, että tämä poikkeus toimii vain niin kauan kun hän osaa käyttäytyä 😀

Koirien tarkkailuasemat. Chili huomasi taas naapurin koiran.
Meillä on pakkasessa mukana mun äidin poimimia vadelmia parin vuoden takaa. Hyvin toimivat kaurapuuron päällä.
Koirien hännän asennosta näkee, että nyt tulee kivaa, kun paikalla on muitakin koiria. 🙂

Juhani kävi taksilla hakemassa 2.1.2023 meidän vuokra-auton. Alunperin, kun haimme netistä vuokra-autoja joskus lokakuussa, niin hinta oli parille viikolle jotain 1300 euroa. Todettiin, että nyt saa vuokra-auto jäädä vuokraamatta. Lopulta kuitenkin vuokra-auton hinta laski vähän päälle 300 euroon (sis. 2 kuljettajaa ja täystuhovakuutuksen), joten vuokrasimme auton. Merkki oli Kia. Ihan toimiva potkulauta.

Palaamme asiaan.

Anne ja Juhani sekä 2 puudelia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s