Tänään oli se aika, kun piti pistää matkakoti taas liikkeelle. Kovasti olemme nauttineet olostamme Alanniassa, mutta se arki vaan alkaa olemaan taas lähempänä. Meidän töiden kannalta tammikuu on vuoden hiljaisin aika ja siksi me yleensä olemme reissussa juuri tähän aikaan. Kesälomaa meillä ei oikeastaan ole kesällä. Ehkä 2-3 päivää pystytään olemaan jossain, mutta muuten kesä on meidän kiireisintä aikaa.

Paikka C031 oli meidän käytössä 3 viikon ajan. Matkaan mars!
Portin ohi suureen maailmaan.

Lähdimme varovaisesti liikkeelle eli tarkoitus oli mennä Alicanteen seuraavaksi yöksi (matkaa 40 km). Sille alueelle ei kuitenkaan otettu yöpyjiä, jotka olisivat vain yhden yön (minimi 2 yötä), joten matka jatkui.

Palmuviljelmä
Taas oli kaunis sää.
Kävimme Benidormissa katsomassa, että josko kaupat olisivat auki. Eivät olleet. Tuliaiset pitää siis hankkia muualta.
Benidormin tunnistettavat tornitalot.
Altean kohdalla mennään.

Seuraavaksi yritimme mennä Galpiin yöksi, mutta me emme olisi mahtuneet kääntyilemään alueella. Ja taas matka jatkui…

Galpista matka jatkui tuonne vasemmalle.

Galpista yritimme päästä takaisin moottoritielle, mutta navigaattorin erikoinen iski. En tiedä mitä vuoristo/asuinalueteitä me mentiin eteenpäin, mutta meinas alkaa usko loppua, kun tiet vaan kapeni ja kapeni. Maisemat olivat kyllä ihan kohdillaan. Lopulta pääsimme taas moottoritielle.

Maisemia kyllä kelpas ihailla…
Yhä ylös yrittää….
Vieläkö tää tie kapenee…
Ollaanko jo tarpeeksi syvällä maaseudulla?
Päästiin moottoritielle. Yes!

Seuraavaksi otimme kohteeksi Kiko Park Olivan. Ajatus oli hyvä, mutta siellä ei ollut vapaita paikkoja. Ja taas matka jatkui…

Olivan pikkukaupunki
Kiko Parkin respa

Lopulta löysimme campingpaikan Béterasta, Valencia Camper Parkin. Alue oli ihan mukava. Vessa oli kuulemma ihan ok, mutta tällä kertaa automme suihku voitti alueen suihkun. Hinta oli 13 euroa/yö sähkötön paikka. Me ei tarvita sähköä ihan joka päivä, kun meillä on katolla parit aurinkokennot, jotka lataavat akkuja. Akut on tosin kyllä kevään aikana vaihdettava, mutta kyllä niillä vielä pärjää.

Olemme olleet tänään huomaavinamme, että paikalliset camping alueet ovat huomattavan täydempiä paljon kuin viime vuonna. Yritimme varata yöpymisen Benicassimista, mutta sielläkään ei ollut yhtään tyhjää plottia. Ehkä matkailijat ovat lähteneet liikkeelle pandemian jälkeen.

Koirille oli kaveritkin valmiina jo, kun saatiin auto parkkiin. Nämä olivat siis vieraita koiria eikä meidän puudelit.
Alueen sisäänajo. Respa oli tuolla aivan alueen perällä.
Tienpientareella kasvoi tällainen puska. Vaikutti jotenkin orapihlajan sukulaiselta, mutta en mene vannomaan.

Iltatoimiin kuului taas ruokailu ja iltalenkki koirien kanssa.

Katsotaan mihin huomenna päästään 🙂

Anne ja Juhani ja 2 rannalle haluavaa puudelia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s