Aamulla täytimme Camperplaats Roerdalenin kirjekuoren, jossa kyseltiin meidän tiedot. Kirjekuoreen laitoimme yöpymismaksun 15 e ja kirjekuori tipautettiin konttitoimiston seinässä olevaan laatikkoon. Näin se käy täällä päin maailmaa 😀

Yöpymismaksu 15 e sisälsi 2 henkilöä. Koirat yöpyivät ilmaiseksi.
Tuossa keskimmäisessä kontissa oli kummallakin puolella yksi suihku/vessayhdistelmä.
Oikein siisti suihku. Mun takana oli WC-istuin. Suositus tälle paikalle 🙂
Tässä yleiskuvaa. Täällä on ilmeisesti ollut jonkun verran lunta ihan lähiaikoina, koska tollanen lumielikko oli tuohon rakennettu 🙂
Päästettiin koirat vapaaksi ja ne meni edestakaisin vähän aikaa.
Lähdettin ajelemaan alueelta kohti kauppakeskusta ja yhtäkkiä huomattin tienposkessa kanoja ja vuohia. Saattoi olla kaupungin oma kotieläintarha, kun keskellä puistoaluetta kerran sijaitsi.

Meillä oli vähän vaatetarpeita kun ei olla päästy pesemään pyykkiä vähään aikaan ja meillä alkoi puhtaat alushousut loppumaan (kommandona kulkeminen ei kuulu meidän juttuihin). Tosin vuoden aikana aina jotkut alushousut kohtaavat loppunsa muutenkin eli ihan hyvä ostaa parit uudet näin alkuvuodesta. Matkasimme siis Designer Outlet Roermondiin.

Hollantilaiset kylät on mun mielestä kauniita.
Hollantilainen tie/pyörätie yhdistelmä. Punaiset kaistat oli pyöräteitä ja musta osuus oli autoille tarkoitettu. Tosin vastaantullessa ajettiin siellä missä mahtui. Sujui oikein hyvin. Paitsi, että meidän auto on sen verran leveä, että jos ajaa keskellä, niin molemmat pyörät osuu punaiselle 🙂
Matkalla nähtiin maisemia.
Designer Outlet Roermond. Nämä Designer Outletit on isoja ostoskyliä, joissa on paljon suurien merkkien myymälöitä.
Ei ollut ruuhkaa.
Vaateliikkeitä riittää. Meillä oli tähtäimessä Triumph ja Bruno Banani.
Käytiin me parissa muussakin liikkeessä, kuten Desigualissa ja parissa muussa vaatekaupassa, mutta mitään ei tarttunut mukaan (muuta kuin ne alushousut). Tässä oli voinut ottaa itsestään promokuvan, mutta me ei oikein olla selfie-ihmisiä
Olis ollut karusellikin, mihin mennä pyörimään, mutta luulen, että meidän takalistot on ehkä vähän suuret noihin istuimiin. 😀

Designer Outlet Roermond on aina silloin tällöin osunut meidän reitille aikaisemminkin. Toi konsepti, että olet kuin pienessä kylässä ja kuljet kauppojen välissä välillä poiketen johonkin, se on meidän mielestä ihan toimiva. Mutta nyt matka jatkui kohti Obelinkin myymälää. Meillä on ostoslistalla pari asiaa, jotka pitäis löytää. Yksi niistä on portaiden yläpäähän sellainen kuramatto, joka pysyy paikoillaan. Nykyinen liikkuu auton matolla edestakaisin, koska sen pohja on muovia.

Obelink on nimenomaan telttailuun ja campingiin keskittyvä erikoiskauppa. Sieltä saattaa löytyä jotain mitä ei edes tiennyt tarvitsevansa.

Vähän suurempi tietyö.
Olimme tässä välillä Saksassa ja nyt tulimme takaisin Hollantiin.
Kun pääsimme Obelinkiin, niin aurinko paistoi.
Tiesittekö, että Winkelvagen on hollanniksi ostoskärry 😀
’Koti on siellä mihin sen parkkeeraat’ Melkein ostettiin tällainen huppari 🙂
Melamiininen lasten ruokailusetti.
Kaikenvärisiä laseja oli tarjolla. Tai oikeasti noi on muovia.
Nää on retkeillessä ihan käteviä. Samassa purkissa on kuutta eri maustetta. Meillä on jo ennestään yksi tällainen, joten ei tarvittu.
Tässä olis Kleinbussin näköinen varasto. Ei ostettu, mutta oli ihan makee.
Tämä oli telttaosasto. Toi kuvassa näkyvä peräkärry on itseasiassa teltta ja kaikki mitä siinen tarvitaan.
Ja tällainen lukaali siellä peräkärryssä on. Kaksi makuusoppea, keittiö kaasuliesineen, pöydät ja tuolit ja paljon muuta. Toista se oli mun nuoruudessa, kun Sopu telttaan mahtui nippanappa 2 aikuista ja 2 lasta ahtaasti nukkumaan. 🙂
Tarjolla oli myös koottava uima-allas.
Tuli käytyä Paskamersissa eli sovituskopissa. Tavailimme tätä sanaa jonkun kerran ennen kuin välähti, että se varmaan on Pas – kamers, jossa kamer tarkoittaa huonetta.

Obelinkistä löysimme sen kuramaton. Maton alapuolella on teräviä nystyröitä, jotka pitävät sen paikallaan auton paksulla käytävämatolla. Ostimme myös uuden vessansäiliön, kun edellinen on vähän kulunut. Ostimme myös vähän varaosia eli kaikenlaisia 1-5 euroa maksavia juttuja joita on vaikea löytää maailmalta, mutta saattavat olla tarpeellisia. Ostettiin myös alennuksella ( 7 e) sellainen pieni kokoon menevä palli. Palli menee ihan littanaksi, kun sen pistää säilöön (ehkä 4 cm korkea), mutta kun sen ottaa käyttöön, sillä saa lisää pituutta 20-25 senttiä. Oikein kätevä!

Meidän piti mennä Obelinkin lähistöllä olevlle campingalueelle yöksi, mutta alueen respa oli kiinni klo 17.30. En tiedä mihin asti respan piti olla auki. Talviaikana todennäköisesti respan aukioloa on lyhennetty. Jouduimme siis etsimään seuraavan vaihtoehdon eli matkaparkin.

Kun emme päässeet Holiday park De Twee Bruggeniin, piti löytää suunnitelman B-mukainen yöpymispaikka. Sellainen löytyi Saksan puolelta Borkenista (Stellplatz Aquarius-Bad Borken). Ihan pätevä parkki.

Huomiseen 🙂

Anne ja Juhani ja 2 puudelia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s