13.1.2015 Göteborgista Tukholmaan

Olisimme halunneet yöpyä Ruotsissa vielä yhden yön, mutta hinnat olivat hotelleissa niin kalliita, että ei pystynyt. Yöpymisten hinnat alkoivat yleensä n. 100 eurosta ylöspäin. Ajettiin siis vaan Ruotsin läpi kohti Tukholmaa. Poikkesimme kaupassa ja parilla huoltiksella matkan aikana, mutta mitään muuta mainittavaa ei sattunut.

Kaksi yksinäistä oli löytänyt toisensa ja infernaalinen ruuhka oli valmis. Tämä toistui muutaman kilometrin päässä, joten matkaan kului vähän enemmän aikaa kuin mitä navi lupaili.
Kaksi yksinäistä oli löytänyt toisensa ja infernaalinen ruuhka oli valmis. Tämä toistui muutaman kilometrin päässä, joten matkaan kului vähän enemmän aikaa kuin mitä navi lupaili.

Menimme yli Siljalla Tukholmasta Turkuu. Saimme Club One pisteillä ylityksen hintaan 48 euroa. Myös tämä laiva oli melkein tyhjä. Kävimme syömässä alkupalapöydän ravintolassa. Oli ihan hyvä systeemi, että maksoit vaan alkupaloista 19 euroa ja sait monenlaista herkkua lautaselle. Buffa olis maksanut 38 euroa hengeltä ja kun yleensä täyteläiseksi tullaan jo alkupaloista, niin kaikki muu olis ollu liikaa.

Ei ollut ruuhkaa, ei...
Ei ollut ruuhkaa, ei…
Huhuu?
Huhuu?
Aavelaivallako ollaan? Kerrankin sai katsella ihan rauhassa :D
Aavelaivallako ollaan? Kerrankin sai katsella ihan rauhassa 😀

Kävimme Taxfreessä täydentämässä Läkerol -varastot ja melkein pelästytimme kassahenkilöt. Herätys oli seuraavana aamuna klo 6, joten menimme ajoissa nukkumaan.

Pääsimme kotiin ihan kunnialla ja otimme pienet päikkärit.

Olihan taas hyvä reissu. Automatkailu on aika hauskaa sikäli, että ei paljon haittaa, jos missaat yhden kadunpätkän tai käännyt väärästä risteyksestä – se on vaan seikkailua. Reissun aikana vietimme monenlaista lomaa eli vierailimme suuressa kaupungissa (Barcelonassa), vietimme melkein rantalomaa (kohde oli rantakohde, vaikka kylmää olikin), vierailimme historiallisella paikalla (Omaha Beach) ja tutustuimme muutamaan pieneen kylään. Vierailimme lisäksi pienessä maassa. Ajelimme moottoriteitä ja kinttupolkuja ja kaikkea siltä väliltä. Näimme tasaista maata ja vuoria, lunta ja kevätkukkia, sadetta ja aurinkoa, merta ja puroja… Mihinkäs seuraavaksi? 🙂

Anne ja Juhani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s